POZOR, Barsos center!!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

smotka lonib -> POZOR, Barsos center!!! (11.10.2007 20:43:44)

Zanima me, če je še katera mamica šla z napotnico pediatra v Barsos center (Ljubljana-Center) na UZ kolkov? To me zanima zato, ker sem sama šla tja (drugje je bilo zasedeno) in so mi rekli, da naj prinesem napotnico, katero bom potem skupaj z računom poslala na zavarovalnico, kjer mi bojo denar vrnili. Tudi, ko sem jih naslednji dan po pregledu poklicala, če mi bo zavarovalnica sigurno vrnila denar, je gospa v Barsos centru rekla, da so še vsakemu vrnili.
Meni po dveh mesecih še niso in mi povsej verjetnosti tudi ne bojo, ker mi je gospa na ZZZS-ju rekla, da z Barsos centrom nimajo sklenjene nobene pogodbe.

TOLIKO V VEDNOST!!!
PROSIM, ČE SE POFOČKATE TISTE, KI STE TAM BILE IN STE DENAR DOBILE OD ZAVAROVALNICE IN TISTE , KI DENARJA NISTE DOBILE.

Lep pozdrav!

Anonimen -> RE: POZOR, BARSOS CENTER!!!!! (11.10.2007 20:52:29)

Če imaš kakšno zagotovilo, da so ti res rekli, da boš dobila povrnjeno, potem jih prijavi ustrezni inštituciji.
Matr jim ej.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley15.gif[/image]

alfa -> RE: POZOR, BARSOS CENTER!!!!! (11.10.2007 23:57:40)

Mi smo imeli UZ kolkov v Barsosu in ja smo dobili denar nazaj.
Bilo je cca, 2 leti nazaj. Račun, če se prav spomnim pa  smo sami poslali v ZZZS in oni so nam refundirali denar, ki smo ga plačali v Barsosu.

Preveri še vsaj 1x na ZZZS,  če ne pa pojdi kar z računom tja, če ga nimaš več pa na Barsos prosi, da ti izdajo kopijo. Na ZZZS pa kar vztrajaj, ker kolikor vem ta strošek krije ZZZS.

Včasih je treba biti v državnih ustanovah preklemansko vztrajen, ker so še sami kdaj (in nemalokrat) slabo obveščeni.

Upam da ti bo uspelo.

LP

blazka -> RE: POZOR, BARSOS CENTER!!!!! (12.10.2007 8:04:32)

Mi smo bili tudi 2 leti nazaj na Barsosu za UZ kolkov, pa smo dobili denar nazaj. Račun sem morala pa sama nest na ZZZS. Pa en obrazec izpolnit. A ti si šla sama na ZZZS?

anakarenina -> RE: POZOR, BARSOS CENTER!!!!! (24.10.2007 23:52:24)

Ja sem bila tudi v Barsusu. To je blo ene tri, štiri mesece nazaj. Denar sem dobila povrnjen in tud drugače sem bla z njimi zelo zadovoljna.

Stran: [1]