Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 13.10.2007 23:04:51
|
|
|
|
najina pikica*
|
ojoj za tak kalenje nočnega miru pa res ne rabiš bit v študentske,čeprav se tm verjetno dogaja svašta .....jst mama podobno zgodbo ko sva bila z mojim na morju!sva bila v hotelu,odprta vrata za na balkon,se zbudiva sredi noči,se slišjo grozni zvoki,k bi enga iz kože dajal! jah itak jst ferbec grem gledat in poslušat na balkon za zvokom ja zvoki vse močnejši in moje leve strani,jah no pa poglejmo kaj druzga kot nagnila sm se čez balkon,in zarad ferbca skor čez padla,zagledam dečvo in gospoda k sta se sadomazo ngavla pri prižgani luči.....je vse skup zgledal približno tako kot da bi izganjala hudiča drug iz druzga! ja kaj naj rečem enim pač dela seksualna domišlija! sm misla da se bom poscala od smeha,ja jasno sm poklicala mojga naj gre na ogled spektakla,pa me je sprva nahrulu kva se grem,da ju nej pustim primiru,no pol ga je pa le ferbec premamu,da je šel tut on mal poferbcat.... .....no navk te zgodbe je bil,da sm bila kaznovana za ferbcanje in sm jih fasal... tako da tanikaa in vse tiste k še niste poročene,se splača bit! ....a vidte kakašna kazen vas pol lahk doleti...
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 19.10.2007 19:54:10
|
|
|
|
mimigirl
|
UUUUUUUU, koliko jih bom pa še jaz fasala, ker že 10 let neporočena spim zravem moškega. Sedaj pa še otroka imam z njim - po nesreči sem ponoči padla na njega ali on na mene????
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?