Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
(Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:00:30
|
|
|
|
tanikaa
|
Me je prejšnja tema napeljala, da delim z vami dogodek tega vikenda. Z mojim Kretenčkom sva bila v gorah, v apartmaju. Zraven še en apartma. Ura tam nekje ena ponoči. Sem že sladko spančkala, Kretenček pa je še gledal TV. In naenkrat me zbudi: Aaaaaaaa, aaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaa, šeeeeeeeee....itd, itd. Odprem oči, vsa panična, da moj natepava poleg mene drugo (ja, prisvajam si ga ) in glej ga zlomka, v apartmaju sva samo midva s Kretenčkom. In zopet tisti dolgi aaaaaaaa. S Kretenčkom se spogledava in v smeh. V sosednjem apartmaju sta dva mela kar lepo žurko in niti na kraj pameti jima ni prišlo, da ne bi kratila nočnega miru.
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
In kaj sta pol vidva počela glede na to da sta bla oba budna?
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:03:53
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 In kaj sta pol vidva počela glede na to da sta bla oba budna? A si pozabila da nisem poročena
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:04:31
|
|
|
|
Miss Piggy
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 In kaj sta pol vidva počela glede na to da sta bla oba budna? Verjetno sta navijala!
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:06:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: karin24 In kaj sta pol vidva počela glede na to da sta bla oba budna? A si pozabila da nisem poročena Mah, probam te na finto vrečt Sam...hm...naš župnik prav da tud v isti pojstli z "prijateljem" ne smeš spat. Kaj pa če se slučajno prekucneš nanj?
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:08:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pomagala mu je TV gledat, kaj le?
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:08:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Sam...hm...naš župnik prav da tud v isti pojstli z "prijateljem" ne smeš spat. Kaj pa če se slučajno prekucneš nanj? Menjajte župnika. Amapk moram pa priznati, da sem na drug dan kar fajn pazila, da se nismo srečali na hodniku. Meni je bilo prav nerodno.
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:09:19
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Pomagala mu je TV gledat, kaj le? No, vsaj ena, ki razume stvar.
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Roženkranc molila.
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:11:59
|
|
|
|
Stefka
|
Ko si že tako kul temo odprla . Ko sva midva začela hodit, smo skupaj v razpadli hišici sredi gozda v komuni živeli trije pari. Ponoči smo morali spati pri odprtih vratih (smo imeli pozimi samo eno termoakumulacijsko peč na hodniku, da nismo zmrznili), ker je bil to star vikend, so bila vrata steklena.... In en od teh parov (ne midva ), ni razumel koncepta "v hiši s kartonskimi vrati se seksa potihem ali kadar drugih ni doma" in sta redno ponoči s podobnimi vzdihi zbujala ostale sostanovalce... Najprej smo se iz njiju delali norca, potem smo jima rekli, da to je pa res tu mač. Ko tudi to ni palilo (vsi ostali smo bili namreč v službah) smo pop... In neke noči... spet, najprej tup tup, potem pa ona : "o moj bog, o moj bog, o fak, o fak , O FAK..." in moj pop.... (ura je bila 3 zjutraj), vrže košarkaško žogo v steno in živalsko zatuli "Pi.... materina, a data že mir, eni mamo zjutraj službo!" Nastane grobna tišina, po ene 15 sekundah pa tip iz sosednje sobe sarkastično:"Hvala stari, zdej mi pa zarad tebe ni pršlo." Je moj skočil pokonc, da sem ga komaj zadržala, da ga ni šel čez okno vržt...
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Kretencek!? a je to kaksen kanarcek mogoce?
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:14:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stefka Hvala stari, zdej mi pa zarad tebe ni pršlo." Kak sta vidva zlobna.
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:14:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Kretencek!? a je to kaksen kanarcek mogoce? Si padel z lune?
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:17:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Kretencek!? a je to kaksen kanarcek mogoce? Si padel z lune? Ja.. skoraj.. ... me ni blo neki cajta.. in ne vem kdo je to kretencek??
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:21:46
|
|
|
|
Stefka
|
Ups, vidim, da sem malo izven konteksta .
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:22:50
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy ... me ni blo neki cajta.. in ne vem kdo je to kretencek?? Ta kretenček je moja velecenjena ljubezen.
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:23:33
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stefka Ups, vidim, da sem malo izven konteksta . Zakaj pa naj bi bila iz konteksta? Saj ti si doživela še več kot jaz.
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:28:16
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In naenkrat me zbudi: Aaaaaaaa, aaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaa, šeeeeeeeee....itd, itd. kaj pa če sta kako tekmo gledala....in navijala... ..ti pa prec pomisliš na najlepše...
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:30:21
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa In naenkrat me zbudi: Aaaaaaaa, aaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaa, jaaaaaaaaaaaaaaaa, šeeeeeeeee....itd, itd. kaj pa če sta kako tekmo gledala....in navijala... ..ti pa prec pomisliš na najlepše... Hja, veš kak je to. Prepovedan sadež....Blagor tebi, ti boš aprila naslednje leto lahko začela seksat. In iskrene čestitke tudi od nas.
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:33:08
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej zato pa komi čakam naslednje leto,da vidim, če je res tak fajn ko pravjo... ..sej ti bom povedala kak je blo.. pa hvala za čestitke....
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:38:12
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sej zato pa komi čakam naslednje leto,da vidim, če je res tak fajn ko pravjo... ..sej ti bom povedala kak je blo.. pa hvala za čestitke.... Upam, da mi boš poročala, če je vse to res. Mogoče me potem ti prepričaš, da bom kretenčku rekla da.
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:47:09
|
|
|
|
purple
|
Če boš kretenčku rekla Da, potem boš lahko tudi ti vzdihovala in kalila nočni mir.
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 14:58:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa a vi niste bli v študentu al kaj?
|
|
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 15:07:50
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sej zato pa komi čakam naslednje leto,da vidim, če je res tak fajn ko pravjo... ..sej ti bom povedala kak je blo.. pa hvala za čestitke.... Upam, da mi boš poročala, če je vse to res. Mogoče me potem ti prepričaš, da bom kretenčku rekla da. veš takemu ketenčku, kot je pa tvoj bi pa še jaz rekla Da.... poročam pa itak..
|
|
RE: (Ne)prijeten dogodek med spanjem 10.10.2007 15:29:42
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem imela na srečo kar debele stene ko smo živela z cimrami in ni bilo čudnih zvokov ponoči. Zgodilo se mi je le to, da sem veselo vkorakala v dnevno z mojim dejtom in tam je bila moja cimra in njen tip. Meni je bilo tolk nerodno, tipu ki je bil z mano pa še bolj. Se je kar pobral domov. No, od cimre tip tudi.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?