|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polenta brez glutena?
9.10.2007 16:38:56   
Liona
Oj,

mogoče veste, če obstaja kakšna brez glutena? Jaz sem kupila tisto od Droge Kolinse in sem mu dala ene 5 žlic nato pa čisto spodaj na drobno prebrala, da lahko vsebuje sledi glutena! Sem besna kot user posted image !

Hvala za ponovno pomoč

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polenta brez glutena?
9.10.2007 16:52:54   
Erdbeere
Svakinja ima ciaklijo in polenta se smatra kot brez glutensko zivilo. Tko da brez skrbi

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.10.2007 16:59:50   
Muca Copatarica
Ja, tudi jaz vem, da se polento uporablja pri celiakiji.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.10.2007 17:46:36   
Natali07
Jaz sem kupila v Mercatorju polento brez glutena- bela instant polenta.
Na vrečki piše MolinodiFero - zadaj pa je znak prečrtan gluten.

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.10.2007 18:20:48   
mateja rečnik
tudi jaz se držim brezglutenske diete pri mojem sinu in se je bom držala vsaj do 9m. je pa za polento res, da bi naj bila brez glutena, vendar ne od droge zlato polje. sem namreč ravno pred dnevi govorila s kolegom, ki ima celiakijo in mi je pojasnil, da so delali teste in da kot rečeno drogina polenta presega mejno vrednost. drugače pa priporočam ogled strani društva za celiakijo, imajo cel seznam jedi, ki imajo manj glutena od mejne vrednosti (mislim, da manj kot 0,20mg)

lp

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2007 21:35:22   
sandra80
--polenta obstaja brez glutena se mi zdi in sicer jo imajo v interšparu med dietetičnimi proizvodi ponavadi je postavljena zraven celjakije.mi bomo stari 13. oktobra osem mescev pa bomo zaj v tem tednu začeli z polento (od droge-ono ko je v 2 minutah narejena instant) zraven pe bo imel enkrat alpsko melko enkrat pa belo kavo.

(odgovor članu mateja rečnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.10.2007 11:26:33   
Liona
Kupila sem jo v Mercatorju. Bela instant polenta, Molinodifero. Vse ostale vsebujejo gluten oz. sledi glutena. Sem prav gledala. Mi bomo kar začeli s polento,stari smo 5 mesecev. Imava namreč alergijo na jajca ter sum alergije na KML in že itak nič ne bova smela jest do 1. leta. user posted image  Vsaj polento lahko. Sem vprašala oz. so mi jo svetovali.

8.5.2007 se nama je pridružil naš sonček Svit!
2.7.2009 smo postali štiričlanska družina. Dobili smo Mašo!

(odgovor članu sandra80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.10.2007 13:15:57   
2.2.
DA se malo vrinem user posted image ; danes smo imeli pregled pri 9 mesecu, pa sem vprašala če že lahko dajem gluten (malo sem se naredila bedasto, ker ji že dajem od 8 meseca) pa mi je rekla da vse lahko začnem dajat postopoma od 6. meseca- mislim vsak govori drugače. tako da sto ljudi sto čudi in delaj po pravilniku- kje je kakšen? še sami zdrav. se ne morejo dogovorit.....

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2007 17:22:23   
kate_mario_rok
moja sončica bo v četrtek stara 5 mesecev a si svoji dala polento kakšna je bila reakcija prosim napiši mi da probam še jaz

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2007 18:32:10   
kate_mario_rok
jaz sem ji dala navadno poleto pa jo je dobro sprejela

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2007 20:06:43   
kaya2007
jaz sem ravno danes videla da obstaja od istega proizvajalca kot rižolino, v merkatorju zraven čokolinov itd.

(odgovor članu kate_mario_rok)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!