Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koruzni kruh iz kruhomata 8.10.2007 10:42:57
|
|
|
|
kepica
|
Jaz ga pečem takole: 250 ml mleka 2 mali žlički soli 1 mala žlička sladkorja 7 dag pšeničnega zdroba 30 dag bele moke 20 dag koruzne moke 1 vrečka suheha kvasa in seveda kratek program 1h 50min Tole je rahlo koruzni kruh. Lahko pa seveda popraviš tudi razmerje med belo in koruzno moko. Iz 100 % koruzne moke pa še nisem pekla, ampak verjetno ne bi bil kruh trd. Poskusi postopno povečevat delež koruzne moke, pa boš videla, kako bo.
|
|
|
|
RE: Koruzni kruh iz kruhomata 8.10.2007 10:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jest sem pa knjizico z recepti zgubila ,a katera ve kje se jo da dobit posebej
|
|
|
|
RE: Koruzni kruh iz kruhomata 8.10.2007 12:08:36
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Koruzna moka je mogoče koruzni zdrob ali obstaja prav koruzna moka.?
_____________________________
Moja punčka je moja največja sreča.
|
|
|
|
RE: Koruzni kruh iz kruhomata 8.10.2007 13:13:57
|
|
|
|
honey
|
Obstaja prav koruzna moka, ja. Mi jo je sodelavka prinesla iz mlina nekje pri Domžalah. Aha, no bom poskusila z deležem bele moke najprej. Ampak Kepica, ko pišeš, da daš pšenični zdrob, to pomeni "gres", a imam prav? Ker jaz ga med navadni beli kruh ne dajem, pa je ravno tako dober. A je to obvezno?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?