|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koruzni kruh iz kruhomata
8.10.2007 10:35:53   
honey
Lepo prosim za recept za koruzni kruh iz kruhomata. Nisem ga še pekla, ampak moja sestra ga je pekla in je rekla, da je bil trd kot kamen. Zato vas prosim za recepte oz. nasvete, kako naj ga pripravim. V tisti knjižici z navodili pa ni nobenega recepta.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koruzni kruh iz kruhomata
8.10.2007 10:42:57   
kepica
Jaz ga pečem takole:
250 ml mleka
2 mali žlički soli
1 mala žlička sladkorja
7 dag pšeničnega zdroba
30 dag bele moke
20 dag koruzne moke
1 vrečka suheha kvasa
in seveda kratek program 1h 50min

Tole je rahlo koruzni kruh. Lahko pa seveda popraviš tudi razmerje med belo in koruzno moko. Iz 100 % koruzne moke pa še nisem pekla, ampak verjetno ne bi bil kruh trd. Poskusi postopno povečevat delež koruzne moke, pa boš videla, kako bo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2007 10:49:57   
Anonimen
jest sem pa knjizico z recepti zgubila ,a katera ve kje se jo da dobit posebej user posted image

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.10.2007 12:08:36   
BLAŽIKA
Koruzna moka je mogoče koruzni zdrobuser posted image ali obstaja prav koruzna moka.?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.10.2007 13:13:57   
honey
Obstaja prav koruzna moka, ja. Mi jo je sodelavka prinesla iz mlina nekje pri Domžalah.

Aha, no bom poskusila z deležem bele moke najprej. Ampak Kepica, ko pišeš, da daš pšenični zdrob, to pomeni "gres", a imam prav? Ker jaz ga med navadni beli kruh ne dajem, pa je ravno tako dober. A je to obvezno?

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.10.2007 7:41:43   
kepica
Ja, gres je to. Ne vem, jaz že kar nekaj časa pečem kruh tako. Mi je dala prijateljica recept in mi je ful všeč, in sedaj kar tako pečem. Verjetno je kruh zaradi gresa gostejši. Drugače pa pečem po istem receptu samo z belo moko in je kruh odličen.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?