|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   omaka-njoki
4.12.2004 8:16:13   
SANDY
A ima katera kako idejo za eno hitro omako zraven njokov, pa pečenega piščanca! :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   omaka-njoki
4.12.2004 8:30:20   
india
Lahko,če boš pekla piščanca samo mesno omako s kocko narediš, lahko pa smetanovo, ali sirovo na malo maščobe , jaz vzamem margarino, pa smetano, sir ( Zdenka alikakršenkoli,...) raztopim in dodam malo smetane in začimb, pa dodam včasih malo vina.

Najlažje pa je nardit kar ob pečenju piščanca mesno omako.

Dober tek!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   omaka-njoki
4.12.2004 8:46:51   
Anonimen
Jutro!!!A ti pa že na vse zgodaj o papcanju?!!Pa ti dam predlog(sicer kaloričen ampak okusen)NJOKI Z ŠTIRIMI SIRI:Kupiš 4 vrste sirov takih topljivih po želji okusa tudi parmezan je umes.Pa smetano.V kozici segreješ smetano (pol litra)usuješ naribane sire soliš po želji popopraš in mešaš dokler se siri ne stopijo.In evo ti omakco ki jo preliješ na njoke.Je pa še ena z gorgonzolo tisto srednje pokantno,ki narediš tudi z smetano po istem postopku kot z siri.Hitro in okusno ampak:((:((:((kole,kile.
Lp Neva:rozica:

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   omaka-njoki
4.12.2004 8:57:22   
Primoza
Jaz ne bi delal omake, zraven piščanca lahko v pečici v mali stekleni ali kakršnikoli drugi posodi pečeš plast mešanice recimo na kocke narezanega paradižnika, melancanov in bučk z dodanim origanom, po kakih 15 min. posuješ na tanko pokriješ po vrhu s sirom in še kakih 10 minut pečeš.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   omaka-njoki
4.12.2004 11:01:54   
india
Neva, a ti po moji kuhinji stikaš? To mam jaz tudi fuuuuul rada!!!!
A lahko pridem k tebi na kosilo?:bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   omaka-njoki
4.12.2004 11:12:28   
Anonimen
MiŠKA...pri nas pa še nekaj časa ne bomo spet imeli za kosilo njoke z siri,,,vsaj dokler bo Katja dojila..ker je mikeni alergičen na laktacide sepač moramo izogibat taki hrani.Ne bi rada,da bi Katja cedila sline ko jaz jem take dobrote:)-

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
4.12.2004 11:19:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   omaka-njoki
4.12.2004 11:59:04   
SANDY
mmmmm idej malo morje...ampak ker se mi ne da pacat preveč-bom z lastnim sokom od piščanca nardila omako pa malo zalila z govejo župco...

hvala :sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   omaka-njoki
4.12.2004 14:49:58   
india
Najbolj enifoch,amapak vseeno njammmiiiI!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   omaka-njoki
4.12.2004 15:00:44   
Anonimen
Jaz pa na kocke narezano korenje malo pražim, malo z vodo zalijem, da se zduši, dodam sladko smetano in pol jušne kocke, pa je dobra korenčkova omaka pripravljena.

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?