omaka-njoki (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

SANDY -> omaka-njoki (4.12.2004 8:16:13)

A ima katera kako idejo za eno hitro omako zraven njokov, pa pečenega piščanca! :sloncek:

india -> omaka-njoki (4.12.2004 8:30:20)

Lahko,če boš pekla piščanca samo mesno omako s kocko narediš, lahko pa smetanovo, ali sirovo na malo maščobe , jaz vzamem margarino, pa smetano, sir ( Zdenka alikakršenkoli,...) raztopim in dodam malo smetane in začimb, pa dodam včasih malo vina.

Najlažje pa je nardit kar ob pečenju piščanca mesno omako.

Dober tek!:bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> omaka-njoki (4.12.2004 8:46:51)

Jutro!!!A ti pa že na vse zgodaj o papcanju?!!Pa ti dam predlog(sicer kaloričen ampak okusen)NJOKI Z ŠTIRIMI SIRI:Kupiš 4 vrste sirov takih topljivih po želji okusa tudi parmezan je umes.Pa smetano.V kozici segreješ smetano (pol litra)usuješ naribane sire soliš po želji popopraš in mešaš dokler se siri ne stopijo.In evo ti omakco ki jo preliješ na njoke.Je pa še ena z gorgonzolo tisto srednje pokantno,ki narediš tudi z smetano po istem postopku kot z siri.Hitro in okusno ampak:((:((:((kole,kile.
Lp Neva:rozica:

Primoza -> omaka-njoki (4.12.2004 8:57:22)

Jaz ne bi delal omake, zraven piščanca lahko v pečici v mali stekleni ali kakršnikoli drugi posodi pečeš plast mešanice recimo na kocke narezanega paradižnika, melancanov in bučk z dodanim origanom, po kakih 15 min. posuješ na tanko pokriješ po vrhu s sirom in še kakih 10 minut pečeš.

india -> omaka-njoki (4.12.2004 11:01:54)

Neva, a ti po moji kuhinji stikaš? To mam jaz tudi fuuuuul rada!!!!
A lahko pridem k tebi na kosilo?:bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> omaka-njoki (4.12.2004 11:12:28)

MiŠKA...pri nas pa še nekaj časa ne bomo spet imeli za kosilo njoke z siri,,,vsaj dokler bo Katja dojila..ker je mikeni alergičen na laktacide sepač moramo izogibat taki hrani.Ne bi rada,da bi Katja cedila sline ko jaz jem take dobrote:)-

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.12.2004 11:19:39)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

SANDY -> omaka-njoki (4.12.2004 11:59:04)

mmmmm idej malo morje...ampak ker se mi ne da pacat preveč-bom z lastnim sokom od piščanca nardila omako pa malo zalila z govejo župco...

hvala :sloncek:

india -> omaka-njoki (4.12.2004 14:49:58)

Najbolj enifoch,amapak vseeno njammmiiiI!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> omaka-njoki (4.12.2004 15:00:44)

Jaz pa na kocke narezano korenje malo pražim, malo z vodo zalijem, da se zduši, dodam sladko smetano in pol jušne kocke, pa je dobra korenčkova omaka pripravljena.

Stran: [1]