|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
11.10.2007 18:39:43   
birdy
Nikoli nisem bila suhica. Imam pač suhe noge in rit, trebušček sem pa imela vedno. In seveda sedaj, ko sem v noseča, da imam čedalje večjega - sedaj ko sem v 7. mesecu, pa zgleda kot da bom jutri rodila. In že od 3 meseca moram skos poslušat komentarje:

A si ziher da maš sam enga?


Ja to so pa tud mene spraševal. Ubistvu mave čist isto situacijo. In pol k sem rodila spet vprašanja, kdaj grem tadruzga rodituser posted image

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu martinka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
11.10.2007 18:45:58   
birdy
Aja tisto sm pozabla....midva si tud želiva punčko, kar pa seveda ne pomeni, da fantka ne bi bla vesela. Karkoli bo bo fajn, ampak midva bi za prvega pač punčko. Ko pa povem to komu, me pa tko pomilovalno pogleda, pa mi reče....pa sej to ni važno, glavno da bo zdrav.... In pol že mene skor vest peče. Se mi zdi, da takoj ko zanosiš, morš opustit vsako razmišljanje o spolu dojenčka, ker je pa to bogokletstvo. Ampak eni ljudje so res taki troti!


Midva pa ravno obratno, sva upala, da bo fantek. Sva pa povedala, da bova enako vesela punčke.
In ko sem rodila punčko me je tašča vprašala, če sem kej jokala ker ni fantek! what the ****?
Mislm, kej tazga se že ne spodob vprašat novopečene mamice. Spolh sem pa ful vesele pa srečna v taščinem primeru, čeprav ni fantek.
Taščo bi najraj zadavla tist momentuser posted image

_____________________________

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010


(odgovor članu martinka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
19.10.2007 18:10:40   
Anonimen
Čeprav že nekaj dni nič novega, bom pa še jaz..
Sem v tretje noseča (nenačrtovano), imam dve punčki. Ko grem v trgovino in srečam znance je prvo vprašanje, kdaj imam rok, drugo; kaj bo. In to ne glede, ali stojimo na semaforju, ali stojim pred polico v trgovini ali kjerkoli. Niti dober dan ne slišim. Osupli, ko me vidijo nosečo. Moj odgovor je, da smo pač še enega naročili, a ne? In seveda nato pripombe, bo pa ja zdaj fantek. Rečem, da pač vem kaj bo in da o tem ne govorimo. Ko sem bila noseča za drugo hčer mi je tašča (ki je resen bolnik) rekla, ko sem rekla, da bo hčer (zanalašč, čeprav še nisem vedela), rekla, ja bosta pa še enega naredila. In moževa sestra ( z isto boleznijo kot njena mama) udari po mizi in reče, jaz če bom imela, bom imela fanta. Takrat sem komaj slino požrla, saj sem si želela samo zdravega otroka, kot sedaj. Ko sem povedala pri treh mesecih moževi sestri, kaj bo, je bilo seveda prvo njeno vprašanje, kaj bo. Skoraj sem jo nadrla, da o tem midve ne bova debatirali, sploh ji je pa lahko znano, da se pri treh mesecih niti slučajno ne ve, kakšen spol bo. Trenutno sem na bolniški in večinoma doma, kjer sem daleč od teh pametnjakovičev, če pa grem po nujnih opravkih sem pa samo vesela, da jih ne srečam. Že tako se žrem, ali bo v redu ali ne, ne pa kaj bo ali . Pa to mi je zadnja skrb na tem svetu, samo da bi bilo zdravo. Jaz res ne vem, kaj je s tem folkom...
Lp

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
19.10.2007 18:40:48   
dolenjka
Bom pa še jaz eno bedno izjavo prlimala, ki mi ne gre izglave že 3 dni.
PIsarno imam obrnjeno na zelo prometno cesto (pisarne si vsak pač ne more izbirat) in vsake toliko časa je treba mal zluftat a ne. In pride ena sodelavka in pravi da nej zaprem okno, ker je slab zrak in umazan.... user posted image  A nej pol kr doma ostanem pa se dam v komoro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
21.10.2007 14:29:37   
lorch
No moram rečt da sem večino teh klasičnih tudi jaz slišala na vsakem koncu.
Zdaj pa lahko ješ za dva! Vešda, zato da se bojo pol lahka smejali ko bo trebuh še vedno velik po porodu in bodo spet lahko   ametni z vsemi shujševalnimi kuramiin podobnim.
Primerjanje z drugimi!Jaz sem se pa tolk pa tolk zredila pa me poglej zdej. grrrrr
Kaj bote pa meli? Hja, nismo vprašali. Pol me pa gledajo ko da sem prizadeta ker ne bom mogla kupi t cotk spolu primerno in oni ne vejo  v naprej kaj bomo mi dobli.
Ni važno kaj je.Glavno da je pob zdrav. Halooo! a pol smo vse ženske drugorazredna bitja ker smo se rodila kot punčke in ne kot fantki? Moj ati  ma tri hčere pa nebi nobene zamenjal. bi bil enako vesel če bi mel tri pobe al pa mešano. Kar je pač je sam da smo vsi zdravi in se imamo radi ane.
Ne smeš se dotikat po telesu ko se ti česa zlušta, ker se bo na otroku poznalo.
Alpa : čudno da se v obraz nisi nič zredila ko si pa bolj okroglolična drugač. Ja pač nimam vpliva na to!!!
Pa glede trebuha: A si ziher da je sam en? Ne,ne še eden se skriva tam zadi, če ne celo dva.
Kaka boš pa na koncu? sej ja čez vrata ne boš mogla! Ja pol pa ne bom šla ane?
Glede avta: a zdaj boš pa ti tud avto zamenjala, ko maš trivratnega? To bo pa hudo, ko boš otroka v avto dajala pa ven jemala. Sicer pa sej ne boš tolk hodla okrog ker se pol vse spremeni, pravzaprav spolh ne rabiš svojga avta, a bota irga prodala? Zakaj? a ga hočte kupit al kaj?
Še milijon stvari bi lahko naštela, pa je brezveze ker ni nikol konca. Se špa vsaj mal nasmejim takim neumnostimuser posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
21.10.2007 14:39:21   
Magi*
običajno mi grejo te neunosti skozi eno uho not, skozi drugo pa ven. ampak tale me je pa kar "prizadela". pred kratkim, ob odhodu v bolniško:

"ja, saj te je bilo že nehumano gledati s tistim trebuhom". user posted image  saj vem, da ni bilo tako mišljeno, je bilo pa grdo slišati.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
22.10.2007 8:47:12   
SuzanaKK
Moja kvazi prijateljica, ki še nikoli ni rodila ali bila noseča, mi je zabičala, da ko pridem v porodnišnico, jim moram reči, da me po porodu dobro "spučejo", ker drugače bom imela "****rije". WTF??? A drugače, če tega ne rečeš, te pa kar na pol. 

_____________________________

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
30.11.2007 22:53:23   
mergetka
....koncu dva meseca pred porodom s krtačo in 3 tedne pred porodom s sirkovo krtačo.




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, ker tu ni smeškota, ki se valja po tleh...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
30.11.2007 23:24:43   
mergetka
a skupaj (midva pa sva nora na svojo psičko) - ko sem rekla, da bom po rojstvu pač psa sprehajala skupaj z dojenčkov, so se prijeli za glavo in rekli:"pa ne boš nam take sramote po vasi delala"


Ta  je tud dobra!!

Joj, punce, tolk se pa že dolgo nisem narežala. Zakon ste oz. predvsem kake tašče user posted image ....



Men je šlo pa na živce, ko mi je teta (takrat, ko mi je blo najbolj slabo in pol, ko sem mela vročino in nisem mogla nič zaradi čist zamašenega nosa, še spat ne...) skoz težila, da morm hodit ven, da se ne zaležim.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
1.12.2007 8:44:50   
scorpiogirl
s temi nasveti res znajo bit nadležni eni ... k sreči so okol mene še dokaj normalni (ker drugih niti prenašam ne kje preveč blizu user posted image )
sta pa tast pa tašča čist obsedena s tem, da bova pol psa zanemarla pa da ga bosta kar onadva dobila (kar tko al tko komaj čakata, bi kar ga odpeljala, če bi ga lohk user posted image )., če že ne za skoz, pa vsaj kdaj za počitnice user posted image . nema! nej si svojga kupita, če hočeta ... nama se itak ful dobro zdi, če otrok odrašča z živalmi user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Nasveti, ki so vam šli na živce
6.12.2007 9:01:52   
mama4
sirkova krtača...mene bo pobralouser posted image user posted image user posted image user posted image ...a če krtača ne naredi dost krast, pa s šmirgl papirjem poskusmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Ime za fantka
TinKkara

Ime za sina

Urban (25%)

Vid (42%)

Crt (9%)

Franc (8%)

Stefan (4%)

Voranc (12%)


Število vseh glasov: 659

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!