|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velike skrbi!?
3.12.2004 14:47:11   
maretek
Za tiste, ki imate porod že za sabo, najbrž neumno vprašanje. Mene pa vseeno skrbi, katere so nujne stvari, ki jih moram prinesti v porodnišnico zase in za malčka. Nasveti v knjigah so takšni..., kolegice mi svetujejo tako... Kakšno pa je vaše mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Velike skrbi!?
3.12.2004 15:40:10   
Anonimen
Rodila sem v kranju, domnevam, da je povsod podobno. Naj ti povem, da sem s sabo nesla poln ruzank stvari, pa se je izkazalo, da bi jih lahko 90% pustila doma!

Naj ti bolj podrobno obrazložim:
vzela sem si cel kup vložkov češ tistih ta navadnih že ne bom imela. Verjemi, po porodu teh a la always tudi pogledala nisem. So tisti navadni tako mehki.... spodaj je seveda vse občutljivo!

Spodnje hlačke: nisem rabila, tiste mrežaste, ki jih imajo so daleč najbolj udobne. Spet: je vse občutljivo.

Revije: ne rabiš, ker boš imela preveč dela z gledanjem svojega naaaaaaaaajlepšeeeeeeeeeega dojenčka.

Za oblečt: ne rabiš ničesar, ti dajo svojo pižamo in haljo, ko boš šla domov ti bo pa že partner prinesel potrebno

Copati: Po želji, jaz jih nisem imela zato ker sem pozabila

Mobilni telefon: nujen (ne pozabi polnilca)

Obvezno: tople nogavice , zobna ščetka, zobna pasta, gel za prhanje, šampon (fen si lahko tam sposodiš), deo, pa če bi rada imela osnove make-upa po želji (čeprav dvomim, da ti bo mar kako izgledaš)

Drugih stvari jaz ne bi jemala in jih naslednjič tudi ne bom.

(odgovor članu maretek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Velike skrbi!?
3.12.2004 19:18:51   
Gina
Je alja tako dobro razlozila. :bravo: Se cisto strinjam z njo. Jaz bi vzela pod nujno samo se modrcek za dojit, ne enega, raje tri. LP:)

(odgovor članu maretek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?