Anonimen -> Velike skrbi!? (3.12.2004 15:40:10)
|
Rodila sem v kranju, domnevam, da je povsod podobno. Naj ti povem, da sem s sabo nesla poln ruzank stvari, pa se je izkazalo, da bi jih lahko 90% pustila doma! Naj ti bolj podrobno obrazložim: vzela sem si cel kup vložkov češ tistih ta navadnih že ne bom imela. Verjemi, po porodu teh a la always tudi pogledala nisem. So tisti navadni tako mehki.... spodaj je seveda vse občutljivo! Spodnje hlačke: nisem rabila, tiste mrežaste, ki jih imajo so daleč najbolj udobne. Spet: je vse občutljivo. Revije: ne rabiš, ker boš imela preveč dela z gledanjem svojega naaaaaaaaajlepšeeeeeeeeeega dojenčka. Za oblečt: ne rabiš ničesar, ti dajo svojo pižamo in haljo, ko boš šla domov ti bo pa že partner prinesel potrebno Copati: Po želji, jaz jih nisem imela zato ker sem pozabila Mobilni telefon: nujen (ne pozabi polnilca) Obvezno: tople nogavice , zobna ščetka, zobna pasta, gel za prhanje, šampon (fen si lahko tam sposodiš), deo, pa če bi rada imela osnove make-upa po želji (čeprav dvomim, da ti bo mar kako izgledaš) Drugih stvari jaz ne bi jemala in jih naslednjič tudi ne bom.
|
|
|
|