Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 28.9.2007 9:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ta stol je zakon. not se ja otroka lahko tut priveže čez pas. js ga še uporablam pri tamali k je stara 1,5 leta in ma cca 12 kg pa še en cajt ga mamo.
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 28.9.2007 9:47:33
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Meni je ta stolček zakon- tašča mi je sešila blazinco zanj in je fenomenalen- moja je stara 18m pa nič ne kaže, da bo kmalu premajhen, otroka lahko privežeš, stol se razstavi in ga lahko z lahkoto vzameš s sabo na počitnice in ful je praktičen za čiščenje. Mi smo imeli tudi PP Prima pappa, pa smo ga prodali. V trip trap stolčku ima otrok manjšo oporo kot tu, tako, da se jaz za trip trap nisem odločila, smo ga pa preizkusili, pa je bil tamali Ikein stolček veliko bolj všeč kot trip trap. Za 15€ ni kaj dosti premišljevati
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 28.9.2007 10:58:37
|
|
|
|
a.jda
|
Se opravičujem, bom kar tu vprašala. Ta stolček se mizdi ful pocen in ful luškan, samo me moti ker nima nič opore za nogice, ali lahko otroci tako sedijo?
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 28.9.2007 10:58:56
|
|
|
|
viv_
|
ZAKON! Mi mamo skori 4 leta staro bejbo, pa je še not. Ampak sama lepo pleza ven pa not To, da pa nima opore za noge je pa velik plus, k tamala žaba ne more ustat notr, ampak lepo sedi
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 28.9.2007 11:30:18
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ta stol je zakon. Tudi mi ga še vedno uporabljamo, pa smo stari 2 leti in imamo okoli 13 kg in kak centimeter čez 90 cm. Nikar ne premišljuj, samo go for it. Je krasen za vzdrževanje, ima mizico, se razstavi na izi in oh in sploh same prednosti. No, edino malce hladen je, ker je pač plastika, ampak to se pač reši z neko tanko blazinico in to je to.
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 28.9.2007 12:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv To, da pa nima opore za noge je pa velik plus, k tamala žaba ne more ustat notr, ampak lepo sedi Evo, tuki se pa ne bi mogla bolj strinjat! Mi smo najprej sprobali prima pappa, potem trip trap in zraven dobivali živčne zlome, ker je tamala stalno vstajala in plezala ven in ni bilo šans, da jo nafutraš. Odkar imamo antilop, pupa lepo sedi not in je. Ne more splezat ven, pa začuda je to sploh ne moti. Res je zakon in definitivno vreden svojega denarja!
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 28.9.2007 12:40:00
|
|
|
|
zoom zoom
|
Ste me prepričale in ga bom naročila. Upam samo, da bo šel kdo od znanih kmalu v nabavo, da bo še nam prinesel ta stol.
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 3.10.2007 18:05:18
|
|
|
|
lea23
|
mi imamo oba stolčka! antilop in ikeje in trip trapa! trip trapa smo ji kupili samo iz enega razloga! ker ga bo lahko uporabljala še najmanj 10 let! mi imamo ful majhno kuhinjo kjer je lahko samo 6 stolov in miza, in ko so obiski nam bo kasneje precej pomagalo da bo tamala sedela na svojem stolu in bo še vedno za mizo ostalih 6 stolov frej
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 4.10.2007 14:20:43
|
|
|
|
zmajči25
|
Mi imamo vse tri: PP Dondolino, Trip-trap in Antilop od Ikeje. - Dondolino je sedaj, ko je stara 19 mesecev zložen v kleti in čaka drugega druž. člana. Je uporaben za dojenčke (mi smo ga imeli od 4 meseca starosti naprej), mehko obložen, poje, gunca in je najbolj primeren za tam nekje do 1 leta starosti. Ima 5 točkovne pasove, tako da ti otrok nima kam zbežat in je varno pripet (kot v avtom. sedežu). Se pa težko čisti in za mizo zavzame dosti prostora. Minus je tudi visoka cena (cca. 150 EUR) - Antilop je bil aktualen od 1 leta do nekje 17 meseca starosti tamale, je visok, zelo enostaven za čistit, vendar hladen in trd ter neprimeren za dojenčke. Starejši otroci pa lepo sedijo v njem. Plus tega stola je zelo nizka cena. Mi pa tudi zavzame kar nekaj prostora za mizo, ker se ne da zložit, ampak ga je treba kar razstavit in je kar težko tiste noge od stola ven pobirat 5x na dan. Trenutno tudi v kleti dela družbo Dondolinotu in čaka na dopust, ko ga bomo na smučanje vzeli s sabo. - Trip-trap stolček je sedaj najbolj uporaben za našo tamalo, ker sama gor spleza (tudi moj križ je hvaležen), se tudi zelo lepo čisti, predvsem pa zavzame zelo malo prostora za mizo. Sedišče lahko višaš in nižaš po želji, prav tako oporo za nogice. Slabih lastnosti zaenkrat (imamo ga cca. 2 meseca) nismo odkrili. Cenovno je nekje vmes med Peg-peregovim stolčkom in Antilopo.
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 29.11.2008 19:09:10
|
|
|
|
Kranjcanka
|
zelo priporocam. nas 2 letnik je se vedno notri. pa pasov niti ne rabis ker je tista opora med nogicma dovolj. blazina mogoce pride v postev pri mlajsih, mi je nismo imeli, niti mizice, ker dobi kroznik vedno na veliko mizo in jemo skupaj. smo ga pa dali vanj takoj ko je priblizno sedel. Imamo tudi trip trapa (se moj) je tudi cisto super stol. je pa tezek, zasede vec prostora, drazji, da bi ga kam s sabo jemal se pac ne da. Ce bi imeli antilopa od prej, trip trapa ne bi kupovala. Lp
< Sporočilo je popravil Kranjcanka -- 29.11.2008 19:10:56 >
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 29.11.2008 20:50:59
|
|
|
|
kaya2007
|
meni ni všeč je pa res, da je poceni.
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 30.11.2008 14:50:05
|
|
|
|
mišk
|
Zakon je! Se pa sigurno ne dopade vsakemu, ker je takega bolj "retro" izgleda. Miimamo tip trap in antilop. Vsak ia svoje +. Trip trap je edino v tem boljši, da ga lahko porineš čisto k mizi in otrok je vštric z odraslimi za ta velko mizo.
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 28.9.2010 15:36:30
|
|
|
|
Miči
|
Ali morda kdo prodaja Antilopa?
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 30.9.2010 10:05:09
|
|
|
|
Barbara_L
|
Na bolhi sem enega videla. Meni pa je zelo všeč CAM-ov stolček za hranjenje. Če ga kdo prodaja, naj mi prosim sporoči..Ga kdo ima? Izkušnje? Sama sem ga videla pri kolegici in izgleda super.
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 2.10.2010 23:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo kar 3 antilope ... pri vsaki babici po enega pa enega smo doma uporabljali, sedaj je pa domač v pripravljenosti če kam gremo, ker je res lahek in blazno priročen. Za doma pa sedaj uporabljamo trip-trapa, ker je tamala stara že 22 mesecev in lahko tako sama za mizo spleza ... no če bi imeli pa težave s tem, da bi hotela s stola dol plzat, bi pa hitro antilopa spet uvedli tudi doma. Njen bratranec je bil v antilopu do 3. leta.
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 3.10.2010 8:39:16
|
|
|
|
Sacherca
|
Nas suhecše pri 3,5letih notr pase. Mi smo ga vzeli na morje zraven,na kake druzinska slavja....Komot se umije,stabilen... Zdaj pa studiramo,da gremo po tega http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90124510
|
|
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 4.10.2010 10:08:19
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mi imamo kar 3 antilope Mi tudi (2x pri babikah in 1x pri deditu). Smo ga pa vzeli s sabo tudi na morje. Za moje pojme fantastičen stolček za nizko ceno. Doma imamo PP PrimaPapa in razmišljamo, da bi zdaj kupili tega http://www.lik-kocevje.si/01_pohistvo/images/visoki_otroski_stol_SLO_low.pdf
|
|
RE: Stolček Antilop iz Ikee 4.10.2010 10:46:28
|
|
|
|
krokar
|
Naša mala sedi notri od nekje 8 meseca. Blazina se pa ni obnesla. Je pa super za čistit, lahko se rezstaviin sestavi. Mi kamor koli gremo za dan ali več ga vzamemo kar sabo, ker razstavljen zavzame izredno malo prostora. Da nima opore za nogice ni moteče, ker ga uporabljamo izključno za obroke. Cena je pa smešno nizka. Imamo pa tudi previjalno iz ikee. Je preprosta na dve polički, ozka tako da vzame malo prostora, poceni indobro služi svojemu namenu. Za uporabo piše da je primerna do otrokovega 1. leta. Naša mala ima 15m in jo čisto komot še previjem gor. Evo dokaz, da ni nujno dat za opremo na stotine eurov, da je dobro!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Izbor imencrno_belaKatero ime bi izbrali?Tadej (
36%)
Dominik (
23%)
Aleksander (
41%)
Število vseh glasov: 181Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!