zmajči25 -> RE: Stolček Antilop iz Ikee (4.10.2007 14:20:43)
|
Mi imamo vse tri: PP Dondolino, Trip-trap in Antilop od Ikeje. - Dondolino je sedaj, ko je stara 19 mesecev zložen v kleti in čaka drugega druž. člana. Je uporaben za dojenčke (mi smo ga imeli od 4 meseca starosti naprej), mehko obložen, poje, gunca in je najbolj primeren za tam nekje do 1 leta starosti. Ima 5 točkovne pasove, tako da ti otrok nima kam zbežat in je varno pripet (kot v avtom. sedežu). Se pa težko čisti in za mizo zavzame dosti prostora. Minus je tudi visoka cena (cca. 150 EUR) - Antilop je bil aktualen od 1 leta do nekje 17 meseca starosti tamale, je visok, zelo enostaven za čistit, vendar hladen in trd ter neprimeren za dojenčke. Starejši otroci pa lepo sedijo v njem. Plus tega stola je zelo nizka cena. Mi pa tudi zavzame kar nekaj prostora za mizo, ker se ne da zložit, ampak ga je treba kar razstavit in je kar težko tiste noge od stola ven pobirat 5x na dan. Trenutno tudi v kleti dela družbo Dondolinotu in čaka na dopust, ko ga bomo na smučanje vzeli s sabo. - Trip-trap stolček je sedaj najbolj uporaben za našo tamalo, ker sama gor spleza (tudi moj križ je hvaležen), se tudi zelo lepo čisti, predvsem pa zavzame zelo malo prostora za mizo. Sedišče lahko višaš in nižaš po želji, prav tako oporo za nogice. Slabih lastnosti zaenkrat (imamo ga cca. 2 meseca) nismo odkrili. Cenovno je nekje vmes med Peg-peregovim stolčkom in Antilopo.
|
|
|
|