Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 27.9.2007 8:35:01
|
|
|
|
honey
|
V pomivalcu perem vse, razen nožev, ker res postanejo topi. Ja, pa eno dozirno posodo sem uničila s tem, ker se mi je pokrov skrčil - kot da bi ga dala v sušilca .
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 27.9.2007 10:58:32
|
|
|
|
mojsoncek
|
Vse kar si nastela pomiva stroj. Edino kar ne dam v pomivalca, so lesene zadeve (kuhalnice, deske) ali kuhinjske noze in ostale ostre pripomocke (npr. strgalnik).
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 27.9.2007 10:58:34
|
|
|
|
saraja
|
teflonske (tefal oz. guss) posode? NE plastične deske za rezanje? DA pokrovke, ki nimajo temperaturnega števca? DA lesene izdelke? VČASIH strgalnike s plastičnim ročajem? DA plastične posode (tupperware in tudi manj kvalitetne izdelke)? DA
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 27.9.2007 15:14:44
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja teflonske (tefal oz. guss) posode? običajno NE, sem in tja pa tudi (če se mi ne da pomivat ) plastične deske za rezanje? NE, ker jih nimam pokrovke, ki nimajo temperaturnega števca? DA, vendar števec odvijem stran lesene izdelke? kuhalnica DA, deske NE strgalnike s plastičnim ročajem? jih nimam, drugače pa vso plastiko perem v pomivalcu plastične posode (tupperware in tudi manj kvalitetne izdelke)?DA moja mama ne daje nič od tega, moj brat pa praktično vse...
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 27.9.2007 15:18:04
|
|
|
|
sazi
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja teflonske (tefal oz. guss) posode? plastične deske za rezanje? pokrovke, ki nimajo temperaturnega števca? lesene izdelke? strgalnike s plastičnim ročajem? plastične posode (tupperware in tudi manj kvalitetne izdelke)? moja mama ne daje nič od tega, moj brat pa praktično vse... da od lesenih izdelkov ne perem rezalnih desk pa pecljatih in ostalih kristalni (ali iz kristalina) kozarcev pa ne
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 27.9.2007 20:59:22
|
|
|
|
čaki
|
vse not natrpam razen tavelikih kuhinskih nožev
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 28.9.2007 11:48:19
|
|
|
|
ninocka
|
Ne perem lesenih stvari, kuhinjskih nozev in pa pokrovov od raznih ala tupperwere posod (se zvijejo, "skrcijo"...) Ostalo pa vse, razen ce res ne pise na izdelku, da ni za v pomivalca.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 28.9.2007 11:59:21
|
|
|
|
Geja
|
Jaz dajem čisto vse, razen nožev. Lep dan kljub dežju, Geja
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 28.9.2007 13:37:04
|
|
|
|
maja1488
|
Mi tudi pomivamo vse v pomivalcu, razen nožev in mašince za kavo kuhat, ker mi je ena taka čudna groba vn pršla, pa sem jo stran vrgla. Zdej tanovo pa na roke pomivam. Oziroma jo vsako jutro samo splaknem, pa jovo na novo. Jo pomijem enkrat na teden, ko moža ni doma :) in je ne rabim, ker ne pijem kave.
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 28.9.2007 15:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
vse razen nožev in velikih zadev (ponev, loncev), ker mi zasedejo preveč placa
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 28.9.2007 20:55:48
|
|
|
|
Janeja
|
Vse dam noter, na roke pomijem samo kuhinjske nože.
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 3.10.2007 10:59:52
|
|
|
|
žiža
|
Jaz tud kompletno posodo perem v pomivalcu, razen lesenih dilc in kuhalnic pa nožev za rezanje. Sem prav čukasto pogledala zadnjič, ko mi je tašča za rojstni dan prinesla šalce za kofe in zraven rekla, da je te kupila, ker se jih lahko v pomivalcu pere A se katerih ne sme
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 22.10.2007 10:26:53
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
guss-a ne dajem v pomivalca, sicer pa vse. Nože se pa lepo nabrusi vsake toliko časa, a ne.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 22.10.2007 10:37:24
|
|
|
|
tanikaa
|
Vse, razen nožev.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 22.10.2007 15:24:27
|
|
|
|
cukr07
|
Vse razen kuhinjskih nožev, ker postanejo topi in lesenih desk za rezanje, ker sta mi že dve počili.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?