Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 17:56:36
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz perem vso posodo v pomivalcu, tudi lesene kuhalnice. Se pa izogibam pranju kozarcev s peclji, ker smo tako že dva razbili.
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 17:56:44
|
|
|
|
Muca83
|
Jaz dajem v pomivalca totalno VSE kar si naštela. In se ni še nikoli nič uničilo!
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 17:57:34
|
|
|
|
Pikabu
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja teflonske (tefal oz. guss) posode? NE plastične deske za rezanje? DA pokrovke, ki nimajo temperaturnega števca? DA lesene izdelke? NE strgalnike s plastičnim ročajem? NE plastične posode (tupperware in tudi manj kvalitetne izdelke)? DA, vendar ne vseh. Posodo od mikserja sem zaradi tega uničila, posode od sokovnika ne dajemo. moja mama ne daje nič od tega, moj brat pa praktično vse...
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 18:08:09
|
|
|
|
MAJDA22
|
Vse od tega dajem v pomivalca, skratka na roke pomivam samo kozarce na peclju. Pazim pa da dajem plastiko, teflon in lesene izdelke na zgornjo rešetko.
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 18:53:48
|
|
|
|
tosja
|
vse
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 18:57:01
|
|
|
|
eya
|
teflonske (tefal oz. guss) posode? NE plastične deske za rezanje? DA pokrovke, ki nimajo temperaturnega števca? DA lesene izdelke? NE strgalnike s plastičnim ročajem? NE plastične posode (tupperware in tudi manj kvalitetne izdelke)? DA Moji odgovori so tako kot od Pikabu.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 19:00:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
teflonske (tefal oz. guss) posode? DA plastične deske za rezanje? DA pokrovke, ki nimajo temperaturnega števca? DA lesene izdelke? če so iz enega kosa ja, drugače pa ne (sem enkrat leseno desko po kosih ven pobirala) strgalnike s plastičnim ročajem? NE - ker postanejo topi plastične posode (tupperware in tudi manj kvalitetne izdelke)? DA
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 19:10:48
|
|
|
|
hrabra miška
|
Jaz tudi perem čisto vse v pomivalcu,še celo kozarce na peclje,ker imam tak nastavek,da se zataknejo.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 19:32:01
|
|
|
|
Jančika_
|
Komplet vse. Zato ga pa imam, da meni ni treba .
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 19:34:03
|
|
|
|
ZARA
|
Ne, teflonk ne dajem, samo če jih Jančika, jih bom jst tudi začela. Drugače pa vse od naštetega.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 19:34:52
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz tudi vse. Edino, kar res ne upam, je tista posoda v kruhomatu, ene pa pravijo, da celo tisto.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 19:38:47
|
|
|
|
gumbek
|
no jest dam tud vse v pomivalca kar se notr spravi pa mi mami včasih reče da se k+ji prov smil moj pomivalc ker je tako nabutan s posodo da po šivih poka
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 19:56:44
|
|
|
|
suzanamai
|
Jaz tudi vse. Edino, kar res ne upam, je tista posoda v kruhomatu, ene pa pravijo, da celo tisto. Vse, tudi posodo od kruhomata. Je pa res, da jo vsake toliko potem malo namastim.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 19:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse to, razen pri lesenih zadevah si včasih premislim pa na roke pomijem. K sreči komaj kaj lesenega premorem.
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 20:09:47
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz na roke pomivam samo lesene stvari in pa nože ter strgalnik.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 20:45:45
|
|
|
|
robinzon
|
Skoraj vse, posodo od mikserja sem pa tudi jaz eno s strojem uničila. Od takrat pomivam te zadeve na roke. Aja, pa nože tudi vedno na roke. Drugače pa še vedno marsikaj pomijem peš, ker mi ne gre vse noter, npr. kakšna velika plastična posoda, dile in podobno.
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 21:09:12
|
|
|
|
Anonimen
|
perem vse razen nožev in kristala. naj ne bi se dajalo teflonske posode sam jo js dajem. da pa ne bi dajala plastične posode mi je pa adijo? kva pa ti pol sploh še ostane za pomivat v pomivalcu? pol je brezveze da ga mam?
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 21:17:21
|
|
|
|
Gina
|
Kdo vam je pa rekel, da se teflona ne sme umivat v pomivalcu? Zakaj ne? Pa da se plastike ne sme, čeprav je tuperwerre (a sem prav napisala)? Jaz vse to perem, ga ni denarja, da bi na roke pucala, zakaj pa? Resnica je, da se manj kvalitetni pokrovi, kot je npr. curver (ne me raztrgat, res so zanič, kljub visoki ceni in lepemu izgledu) raztegnejo, če pa imaš katerekoli malo boljšo plastiko, pa ostanejo enaki. Edina reč, ki je ne perem v stroju, so kristalni kozarci (prekhki), pa lesene deske (ker se ne posušijo, oz. preveč napijejo)
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 21:39:12
|
|
|
|
solatja
|
plastika... hm, moji mami se je ena posoda enkrat stopila zgleda, da je bila res prvovrsten klump ja, pa nože tud na roke perem, ker se mi uničujejo (ročaj spreminja barve ) se pravi, da bom noter zbasala tudi flaške
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 21:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja plastika... hm, moji mami se je ena posoda enkrat stopila zgleda, da je bila res prvovrsten klump ja, pa nože tud na roke perem, ker se mi uničujejo (ročaj spreminja barve ) se pravi, da bom noter zbasala tudi flaške nože se pere na roke, ker postajajo topi na vročini, lahko tudi zarjavijo. ne zato ker ročaji barvo spreminjajo :) flaške seveda, jih skor steriliziraš s tem ko jih pomiješ v pomivalcu. ja kaka res cenena plastika zna zgubit obliko sploh če je kam našponana med dve druge posode in pereš na ful vroče. ja teflonska prevleka naj bi se pa baje uničevala v stroju, mislim da noben prizvajalv teflonske posode ne priporoča pranja v pomivalcu
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 21:51:18
|
|
|
|
soncece24
|
Vse razen nožev zmečem v pomivalca - že ko posodo kupujem, pazim na to, da je pralna v pomivalcu.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 21:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič od naštetega. Nimam pomivalca.....
|
|
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 22:57:29
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja teflonske (tefal oz. guss) posode? plastične deske za rezanje? pokrovke, ki nimajo temperaturnega števca? lesene izdelke? strgalnike s plastičnim ročajem? plastične posode (tupperware in tudi manj kvalitetne izdelke)? Vse našteto dajem v pomivalca, samo lesenih izdelkov ne.
|
|
RE: ali dajete v pomivalni stroj... 26.9.2007 23:35:36
|
|
|
|
malecka
|
pri nas gre v pomivalca tud vse rzen nožov in lesenih deskic , saj zato pa ga imamo
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?