|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vrhničanke
4.10.2007 22:28:54   
bisquitas
Upimo da bomo ZD čim majkrat rable. Sam jaz sm tm zarad sebe in mojih občasnih težav že abonirana tm. Ampak se se bo zrihtal vse. Dežurne spl. zdravnice so ble vse zelo cool morm rečt.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.10.2007 9:18:11   
zoom zoom
Da ne bomo samo negativnih stvari čez vrhniško zdravstvo govorile.

Na Vrhniki na OŠ IC imajo odličnega otroškega zobozdravnika, Matej Leskovšek, jaz sem ravno zadnjič našega triletnika peljala na pregled (prvič) in je zraven užival in sodeloval.  SIcer je dostop, če imaš zraven še dojenčka z vozičkom nemogoč, do njega je namreč kar nekaj stopnic. Ima pa v čakalnici polno igrač, da se otrok zamoti ko čaka in tudi prvi pregled je potekal tako, da mu je pokazal, kako se stol dviguje in spušča, kako obrača lučko in zakaj se luč rabi, potem mu je pokazal inštrumente, si nataknil rokavice in malo pogledal z ogledalčkom. NAš sploh ni hotel domov. Aja pa še nagrado potem dobijo.

(odgovor članu bisquitas)
Neposredna povezava do sporočila: 27
5.10.2007 10:59:36   
natasaom
tole me pa zanima.kdaj pa je prvi pregled?a moraš otroka sama vpisat?lahko dobim št. lepo prosim?

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.10.2007 11:47:39   
CUKRČEK
no to o zobarju pa tud mene zanima, ker mam tud triletnico ki bi najbrž že lahko šla kaj na pegled.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.10.2007 13:40:29   
zoom zoom
Tel. št. zobozdravnika je 7504-033, dela ponedeljek in sredo popoldan, ostalo zjutraj do 13h. Jaz sem sicer našega 3 letnika hotela naročit za prvi pregled, pa mi je sestra rekla, naj kar pridemo se pokazat in se za prvi pregled ne rabimo nič naročevat in da če pridemo v ponedeljek ali v sredo tam do 16h ponavadi ni gužve. 

Mislim pa, da ljubljančani dobijo vabilo za prvi pregled tam okoli 9. meseca. Našo tamalo (5,5 meseca) bom itak vozila s starejšim na preglede in ko bo dobila zobe bom še njo k njemu prijavila, prej ne vidim smisla. Saj na začetku je to bolj privajanje na okolje, pa kaj mora storiti in da se ne ustraši drugačnih zvokov, da potem ko je res treba kaj popravit ne dobi takoj odpora.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.10.2007 14:08:26   
natasaom
hvala tiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 31
7.10.2007 15:47:06   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Tel. št. zobozdravnika je 7504-033, dela ponedeljek in sredo popoldan, ostalo zjutraj do 13h. Jaz sem sicer našega 3 letnika hotela naročit za prvi pregled, pa mi je sestra rekla, naj kar pridemo se pokazat in se za prvi pregled ne rabimo nič naročevat in da če pridemo v ponedeljek ali v sredo tam do 16h ponavadi ni gužve. 

Mislim pa, da ljubljančani dobijo vabilo za prvi pregled tam okoli 9. meseca. Našo tamalo (5,5 meseca) bom itak vozila s starejšim na preglede in ko bo dobila zobe bom še njo k njemu prijavila, prej ne vidim smisla. Saj na začetku je to bolj privajanje na okolje, pa kaj mora storiti in da se ne ustraši drugačnih zvokov, da potem ko je res treba kaj popravit ne dobi takoj odpora.

JA RES JE UREDU. Smo šli k njemu ker je bil dežuren,ko si je naš mali  polomil zobe.

Neposredna povezava do sporočila: 32
7.10.2007 15:51:18   
Petjana
prej smo pa parkrat bili  v  Slomškovi šoli,kjer je tudi dobra zobozdravnica,samo je pa za tamale čist mim  čakalnica. Majhna,pa še  nazaščitene  stopnice so,tako da ga  moraš imeti skoz v naročju ko čakaš.

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.10.2007 21:39:09   
Pinkyca
DR. CASERMAN JE ŽE NA VRHNIKI!!! DANES SO MI POTRDILI URADNO, ZAČNE PA DRUG TEDEN OZ./ALI PO 1.11.!

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.10.2007 16:34:57   
CUKRČEK
super.....upam, da bo imel še "prostor" za moje otroke

(odgovor članu Pinkyca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.10.2007 16:48:04   
natasaom
hvala-mi bomo tud k njemu šli,če nas pa ne bo sprejel pa k gostiču,če nas pa še on ne bo maral,bomo pa pri čukovi ostaluser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.10.2007 11:15:16   
natasaom
dr.Gostiča ni več na vrhniki!!uf,sem jezna!caserman pa naj bi še sprejemal otroke od 0-7 let

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.10.2007 13:51:10   
šuša
oj,še ena,ki je nad zdravstvom razočarana.Pred štirimi leti smo se preselili na Vrhniko zato sem otroke prepisala k Casermanu.Prej sta bila prva dva otroka v ZD Vič.Res je,da je Caserman zelo prijazen zdravnik ampak sem bila nad njim malo razočarana.Ko sem prišla z najmlajšo na prvi sistematski pregled po rojstvu,jo sploh ni pregledal ne vprašal al jo dojim...V ZD VIč jih je pediatrinja pregledala od nog do glave,pretipala trebušček,pogovorila se o težavah...Skratka žal mi je da sem otroke prepisala.kunstljeva ima svoj način pristopa ampak za mene ni tak slaba.Po potrbi te pošlje naprej na preiskave.
Mi bomo ostali še naprej,ker Caserman sprejema samo otroke do 5 let.Tako mi je sestra rekla.Imam otroka,ki sta starejša.Sicer pa Caserman prihaja in odhaja iz Vrhnike kar pogosto.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.10.2007 14:46:14   
natasaom
ravnokar sem z njim govorila.sprejema samo predšolske otroke.jaz bom našo vseeno prepisala k njemu,da se bomo vsi v enem zdr.domu,čeprav mi vrhnika res ne diši preveč,zdi se mi pa da se tudi čukovi včasih kej neda poslušat al pa dopovedat..sej dokler ni zares kaj narobe,je vsak dr dobr...ma ne vem kaj naj naredim,da bo prav.user posted image

(odgovor članu šuša)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.10.2007 15:59:32   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

dr.Gostiča ni več na vrhniki!!

Kaj?!? Zakaj? Kam je pa šel??

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.10.2007 16:30:56   
natasaom
sestra mi je rekla,da v lj..prejšni teden.pa moj je bil 2tedna nazaj pri njemu pa mu ni nič reku..pa pisal tud ni nikjer....mah sem kr mal huda pa razočarana

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.10.2007 23:23:09   
bisquitas
user posted image Kaj a je tale zd na vrhniki čist v riti al kaj? Deluje urgentni zdravnik ful dobr drgač pa je z pediatri ful problem.
A mogoče kera ve za dobrga zobozdravnika tlele v zd vrhnika? za odrasle mislm
Pa se zadnje a katera ve al sprejemajo otroke zobozdravniki na vrhniki tud če majo pediatra v lj. ?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.10.2007 16:31:54   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: bisquitas

user posted image Kaj a je tale zd na vrhniki čist v riti al kaj?

Ja, v riti pa še kje drugje..na žalost.

(odgovor članu bisquitas)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.11.2007 21:25:25   
zoom zoom
A mogoče katera ve, če jutri Caserman dela in kdaj, oz. kdo ga nadomešča?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.11.2007 15:29:33   
CUKRČEK
Evo...sem že prepisala vse tri otroke k Casermanu. JE pa res super dohtar...ful je faca. Smo bili z starejšo zdaj 2x pri njemu, ker je zbolela in od takrat skoz okol govori, kako fajn zdravnika imauser posted image . Res je fajn. Ampak sprejema samo predšolske otroke.

Neposredna povezava do sporočila: 45
9.11.2007 16:19:34   
zoom zoom
Mi smo bili sedaj v roku 1 tedna pri njemu 3x in je res ful dober, zna z otroki. Ker eni dr. so za user posted image user posted image . Imam pa zaenkrat pri njemu samo starejšega, tamalo pa zaenkrat še drugje, ker je tudi vredu.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 46
18.11.2007 12:33:12   
urskas
Če katera ve: ali je potrebno otroka "spet" vpisati k njemu, čeprav smo pred tem in med tem bili skozi tam (pri nadomestni)?

Neposredna povezava do sporočila: 47
18.11.2007 12:41:38   
natasaom
ja.lahko ti dam njegov mobitel pa ga jutri pokliči.dela popoldan

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.11.2007 17:01:58   
urskas
ja, potempa lepo prosim za njegov mobitel.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 49
18.11.2007 17:04:22   
natasaom
imaš na zs

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?