CUKRČEK -> RE: Vrhničanke (2.10.2007 22:03:44)
|
jah, vrhniški ZD je svet zase. MEni je edino Gostič še OK. Da še jaz povem, kaj se mi je prejšnji teden zgodilo. V sredo me je začela ful bolet desna dojka. Takoj sem pomislila na mastitis, ker pač dojim. In popoldne me je še "napadla" huda vročina. In sem zvečer poklicala v ZD Vrhnika, če lahko pridem, ker je bilo res hudo. In me niso hoteli sprejeti, ker nisem iz Vrhnike amoak iz vasi poleg nje. In četudi smo vsi pacienti na Vrhniki, mi dežurstvo kao ni pripadalo. Mogla bi iti na urgenco v Ljubljano[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Adijo pamet. Kako naj grem zvečer na urgenco, ko ne vem kdaj bom prišla na vrsto. Tam se ve, da se čaka neskončno dolgo. Doma naj me pa čakata 2 meseca stara dvojčka???? Naj ju pustim v varstvu lačna? S seboj ju pa tud ne bi mogla vzet, ker je dež svinjsko padaj in bi bili v trenutku mokri, če bi šli ven. S tem se mi je potrdilo, da je Vrhniški ZD res v p... Seveda nisem potem šla na urgenco. NA srečo se je stanje umirilo že z masiranjem in lekadolom. Smešno je pa to, da so mi pred približno pol leta triletno hčer brez problemov sprejeli v dežurstvu v nedeljo, ker je naenkrat zbolela. Takrat pa ni bilo treba it v Lj. Kr neki. Se mi zdi, da so me samo na hitro odpravili, ker se jim ne da delat.
|
|
|
|