|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam z bršljankami?
25.9.2007 10:04:19   
Anonimen
zdej mi sicer še ful cvetijo,jih bom še malo pustila not.kaj naj pa pol z njimi?
prejšnja leta sem jih vrgla kar proč,lani se mi ni dalo in sem jih pustila not,so mi kar v koritih na balkonu prezimile in celo tu pa tam cvetele.letos bi si pa spet nasadila kaj jesensko zimskega in bi spraznila korita.
a se da bršljanke prezimit? kaj naredite ve z bršljankami jeseni?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam z bršljankami?
25.9.2007 10:06:06   
Anonimen
Jaz jih vržem stran. Mami jih pa prezimi oz. nardi potaknjence al neki tacga. Ne vem. Bi mogla vprašatuser posted image . Vem pa da jih ma v kleti in po stopnišču celo zimo da se folk spotika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.9.2007 11:46:04   
gumbek
Najbolš da jih vržes stran še prej pa lahko narediš potaknjenca samo ne velikih in bodi pozorna da nimaš kakšne leteče bele muhe ali pa kakšnih uši ker sedaj so idealni pogoji za te zadevice.

Firbec sem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.9.2007 13:42:15   
marsovka
jaz jih kar preprosto postrižem skoraj do konca (pustim take par cm štrline brez listov), dam na balkon (imam sicer res letni vrt, torej zastekljeno), sicer bi jih dala v klet, nič ne zalivam, ignoriram, skratka. tam aprila, odvisno od temperatur, začnejo kar poganjati same od sebe, če pa ne, jih pa počasi po malem zalivam in tako jih imam  že tri leta. pa niso vsake leto nič manj bogate. morda jih bom naslednje leto mal pognojila, bom videla.

zakaj bi jih metala stran?? prav res ne vidim razloga. poskusi tako. Lp

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 10:10:47   
Anonimen
marsovka,hvala za nasvet.mislim,da bom res tako naredila.

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 17:08:56   
bamby
Če jih imaš kje prezimit jih je škoda zavreči. Jaz ga nimam, zato vsako pomlad kupim nove, stare pa pozno jeseni postrižem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2007 18:53:25   
Nea_teja_
Moje so ravno dones letele v smeti .Letos so bile sploh katastrofalne mi jih je veter polomil in še nikamor niso rastle tko da nevem če bojo drugo leto na balkonu spet bršlanke.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.11.2007 20:11:55   
Anonimen
moje pa še ful cvetijo!!!
so lepše ko poleti,ko je blo na balkonu 100 °!
zgleda da jim bolj paše mrzla burjauser posted image
jih bom še kar malo pustila v koritih.

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?