|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Viške mamice
14.12.2007 9:11:00   
Yasminka
Jaz moje nikoli nisem dala v stajice. Sem imela resne pomisleke glede varnosti in pravilnega razvoja (sem študirala v to smer). Sicer pa je vedno vsepovsod za mano priplazila, par mesecev kasneje sem jo pa že lovila user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.12.2007 20:50:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: kšpela

naša pediatrinja je pa dr.Golli in sem tud ful zadovoljna z njo.je takoj pogruntala kaj je z mojo pikico narobe ker ni en dan lulala.je ful prijazna.
ali ima se kera dr.Golli in kaksne mate vi izkusnje?
mi jo imamo in smo več kot zadovoljni. odlična je!

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 277
16.12.2007 20:52:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

ojla ve ki imate malce starejše otroke, ste jih dajale v hojico? Mi smo jo dobili od babice, pa sem ga dala včeraj vanjo in je bil kar zadovoljen. je pa res, da se kar naprej opira na noge in bi capal, dela že kar majhne korake.
mi nismo hojice nikoli uporabljali. sem babicam kar povedala, da ne rabijo tega kupovat. v nič ga nismo nikoli silili. tudi za roke ga nismo sprehajali okrog. vse je počel sam, ko mu je do tega bilo in je shodil preden je upihnil prvo svečko.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.12.2007 20:52:59   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Yasminka

PDP imam 20.7.2008.Se že veselim poletja user posted image
čestitke! upam, da ti ne bo prevroče user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
17.12.2007 10:28:50   
felicia
ja sej jaz tudi Uroša ne silim  v hojico ampak ko jo zagleda kar sam steguje okončine proti njej in je full zadovoljen. Je pa res da se tudi ko sedi hoče dvignit na noge ali ko ga držim se opira na nogice.

Končno sneži jupi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 280
17.12.2007 12:44:37   
hokejistka
Sem bila tudi jaz presenečena, ko sem odkrila tole stran. Mi našega user posted image sicer še čakamo (PDP 23.12) in upam, da se vam bom kmalu lahko pridružila. Drugače sem pa rojena Vičanka, ki se je od staršev preselila k user posted image na Vič.

Uživajte v naletavanju snežink!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 281
17.12.2007 21:10:42   
felicia
ni snega in jaz sem žalostnauser posted image

dobrodošle nove vičanke

kaj kej počnete? A se sprehajate v tem mrazu za znoret, jaz nikamor iz hiše ne grem!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
21.12.2007 22:12:10   
frrrr
hokejistka - želim ti hiter in lahek porod! pa eno zdravo in veselo dete!

Neposredna povezava do sporočila: 283
21.12.2007 22:14:33   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
kaj kej počnete? A se sprehajate v tem mrazu za znoret, jaz nikamor iz hiše ne grem!
js grem po temi od doma in po temi pridem domov user posted image mi pa na srečo v službi tolk hitr mine, da ni take panike. mali pa itaq spi do 9ih in potem ima še popoldansko spanje od 45min pa do 3 ure. v končni fazi je kakšnih 5 ur brez mene user posted image se pa pol nacrkljava do nezavesti user posted image kak scrkljanček moj je... še v spanju govori mama-mama in me objema s svojimi prstki

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.12.2007 21:23:19   
felicia
oooooooo kako je to lepo frrr, kolk znajo tile naši otročki pokazak kako nas majo radi a ne!

No jaz sem bila danes na smučanju na Krvavcu.

drugače pa mi Uroš spet neki smrka in mu kar iz noska curlja, hkrati pa mu tudi zglkeda zobki nagajajo ker skos neki žveči. Sam da ni kej hujšga. Spali smo pa bolj tako tako ker se mi je zbujal vsako uro da sem mu noska spucala ah revček upam da bo bolje kmalu.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 285
25.12.2007 6:52:10   
felicia
drage vičanke srečen in miren božič vam želim!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 286
28.12.2007 13:39:10   
felicia
vičanke so pa vse na lepšem al kako?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 287
30.12.2007 13:52:10   
frrrr
tudi iz naše strani vse lepo v prihajajočem letu vsem mamicam iz Viča!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 288
31.12.2007 18:02:27   
hokejistka
Sporočam vam, da sem 25.12 rodila hčerko Julijo in komaj čakam, da se bova lahko odpravili malo na sprehod. Mogoče se pa kje srečamo user posted image .

Želim vam lepe praznike user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 289
31.12.2007 22:35:07   
frrrr
hokejistka - čestitke ob rojstvu hčerkice! bodite zdravi in pridni! pa fejst se crkljajte!

Neposredna povezava do sporočila: 290
4.1.2008 22:15:01   
felicia
hokejistka- bravo esem šele zdej prebrala.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 291
8.1.2008 21:47:32   
frrrr
punce, se kaj sprehajate? letošnja zima je tako gnila... lasnko zimo sva s tamaučkov v celi zimi mogoče 3 dni bila doma, sicer pa vsak dan na vsaj enem sprehodu. kakšno vreme je pa letos user posted image katastrofa od katastrofe!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.1.2008 11:41:28   
hokejistka
Naša pupa je bila včeraj stara 14 dni in smo odšli na prvi sprehod user posted image . ker je v Lj tako gnilo vreme, da sem že jaz depresivna, smo se zapeljali kar na Katarino. Tam je bilo pa toplo, pa še sonček je sijal. Je bilo tako lušno. meni gre kar na jok, ko pogledam skozi okno in vidim samo meglo.
Hvala vsem za čestitke!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 293
15.1.2008 23:19:18   
frrrr
hokejistka, upam da bosta imele s princesko kaj od sprehodov v naravi... zadnja 2 dni kaže bolje... mogoče se bo pa vreme izboljšalo ravno za vaju user posted image tudi js depresivna ratujem, pa morm vbit tist čas v službi... a je vseeno lepše delat, če je zuni sonček...

punce, kaj pa počnete? niste na RR, vreme ni za sprehode... kje pa ste??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 294
5.3.2008 23:33:51   
labrilabri
Živijo Vičanke!

Sem bila vesela ker sem našla to temo kjer si mamice z Viča dopisujete. Sem pa malo presenečena, ker se že toliko časa več nobena ne javi. A se vam lahko pridružim, pa vas malo pobaram, da se spet malom javite? Ko se sprehajam po Jamovi vidim kar nekaj mamic tako da nas je očitno kar nekaj.

Sem malo brala vaše debate pa sem videla da ste govorile tudi o pediatrih. Mi imamo Gollijevo in sem ful zadovoljna, je prijazna pa se mi zdi da tudi obvlada.

A hodi katera tudi na fizioterapijo na Vič? Midve z mojo malo namreč hodiva, pa moja cel čas samo tuli, potem pa nas po pol ure pošlje domov, naj delamo še same te vaje. Saj vem da je bistveno da delamo tudi doma in se tudi trudim da jih čimbolje delamo, ampak vseeno sem mislila da bomo tam delale kaj več. Določenih stvari si jaz ne upam doma.  Tako da ne vem ali naj grem drugam ali naj še vztrajam. Če ima katera kakšno izkušnjo jo prosim za nasvet.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 295
18.5.2008 16:46:03   
frrrr
welcome user posted image
ta tema je zgleda malce pozabljena user posted image

(odgovor članu labrilabri)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.5.2008 21:00:52   
frrrr
mogoče katera ve kaj je z dr. Golli? mi smo imeli danes sistematskega, pa je dr. Lobnikova full čudno povedala, da bomo datum cepljenja že dogovorili po telefonu, ker se ne ve kako bo z dr. Gollijevo user posted image upam, da je samo noseča in ni kej hudega. lahk tut na zs.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.5.2008 21:33:22   
hokejistka
Jaz tudi čakam na datum za ceplenje. Mi je sestra v sprejemni rekla, da je na daljši bolniški. Ampak ne vem, kaj ji je.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 298
30.5.2008 14:06:49   
frrrr
upam, da je res kakšna prijetna bolniška kot recimo nosečnost (vsaj jaz bi šla na bolniško, če bi bila pediatrinja in bi zanosila)... 

Neposredna povezava do sporočila: 299
1.6.2008 20:40:43   
hokejistka
Jaz sem pa odkrito povedano precej jezna. user posted image   Ji pa želim vse dobro in upam, da je noseča, ker je res lušna in prijaznauser posted image . Sicer smo z Gollijevo zaenkrat čisto zadovoljni, ampak sem želela na začetku izbraz Porento. In mi je zdaj 100 na uro žal, da je nismo. že tako je gneča v ZD in premalo P. Bomo čakali kot nori, če je res na daljši bolniški.
Naša ima 5 mesecev in naslednji pregled imamo šele čez dobra 2 meseca. Pa še datuma ne morem dobit. user posted image

Lp

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 11 [12]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

obdarovanje
googica

zanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)

Miklavž (25%)

Božiček (15%)

Dedek Mraz (9%)

M&B&DM (17%)

dva od treh (v komentarjih) (35%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!