|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Viške mamice
19.10.2007 9:46:18   
felicia
kati - lepo te je bilo spoznati in tvojo malo princesko! Upam da se naslednjič domimo v večjem številu!

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 201
19.10.2007 19:01:58   
nanny06
o super ste se doble.. 
kako kej vaši sončki, a že kej nagajajo user posted image ..  
kje ste pa kej zdej k je tak mraz? a grete tut kej na sprehodka, pa kam??

lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 202
19.10.2007 20:47:09   
felicia
Ja jaz grem kar na sprehod skoraj vsak dan sam da ne dežuje, ga ornk zadekam pa oblečem pa šibava. Sprehajava se pa vse povsod od murgel do rožne in tivolija!

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 203
23.10.2007 22:10:12   
felicia
KAJ JE TO VIČANKE SMO NEKI PONIKNILE? KJE STE VSE?user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 204
24.10.2007 15:29:09   
nanny06
ja no madona res kje ste????
ste vse zaposlene  :)  sej prov naši sončki morjo met naš čas..

lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 205
24.10.2007 21:37:01   
felicia
oj
a ste že podpisale neko reč v zvezi s poplavlanjem našega območja (viča)? Pri nas v mercatorju zberajo neke podpise za to da bi se kao uredila boljša zaščita pred poplavami al neki podobnega, nisem mela časa brat ker sem bila s tamalim. A kera ve kaj več?

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 206
24.10.2007 23:30:45   
frrrr
joj, ste pa res nekam poniknile... pa menda niste zmrznile user posted image  user posted image

naše dete ni več dojenček in smo na drug forum preseljene. ve pa kr nehate čvekat user posted image jej, jej, jej...

kako ste? kaj novega dogaja? js še vedno uživam v službi. mali doma. kmalu bo šel v vrtec. sicer je priden in vesel dečko, danes pa ga je neki piknilo in je bil pravi mali kričač. čez dan menda tolk priden, da je očka kr juckal od veselja. ampak pozno popoldne (mau je bil že utrujen, ker je čez dan spal samo pol rce, pa ob 18:30 začnemo z ritualom - nodi, večerja, kopanje, uspavanka in spat) smo imeli obisk in tamali ni pustil nobene igrače. user posted image me prav zanima kako bo v vrtcu user posted image

nč, grem še svoje oktobrke pogledat...

mejte se!

tinaaja - kje se skrivaš? se odvajaš RR? je vse ok?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 207
26.10.2007 9:39:04   
Kati81
Midve uživava v uvajanju novih okusov, me zanima kako bo dane sko bo na sporedu kaki.
Zdaj spi tko da jaz hitro izkoristim za kaj postoriti, pa da se oblečem in umijem normalno.

Se beremo.

Felicia, upam da se kmalu spet kaj srečamo, tvoj Uroš je pravi cukrček,pa tko priden.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 208
26.10.2007 13:08:27   
felicia
frrr- v kateri vrtec pa bo šel mali? A so viški vrtci načeloma full zasedeni?

kati81- tudi vaju je bilo lepo spoznati. Kmalu pa spet kakšna kavica a ne?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 209
28.10.2007 21:06:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

frrr- v kateri vrtec pa bo šel mali? A so viški vrtci načeloma full zasedeni?

vrtec vrhovci. viški vrtci so še kr polni ja. v našem konkretno so jih kr neki čez 70 zavrnili. je bilo veliko prijavljenih, ker jih iz polhovega gradca sm furajo, če imajo tu službo. še ta teden je doma, potem pa zares...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 210
28.10.2007 21:10:32   
frrrr
kako ste prenesli prestavitev ure? mi smo ob 7ih vstali in je bil tak fajn dan, dolg in lep user posted image ko bi vsak dan imeli kakšno uro viška, bi blo pa fajn user posted image spi pa že od 18:50. in zdej bom tolk malo z njim, da že zdej user posted image domov pridem 16:30, ob 17:30 pa že Nodija gledamo in pol sledi večerja, kopanje, pižama, zvezdica zaspanka, joška in spanje user posted image
no, vsaj zjutraj ga ne bo treba budit za v vrtec. ker zdej je spal do 8ih, 9ih in bi zajtrk prespal... no, pa bo sam uredil ritem in vstajal pravi čas user posted image
grem dalje gledat Bizovičarja in Zrneca... user posted image

lep in uspešen teden vam želim... pa dejte se kej oglasit!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 211
28.10.2007 21:19:14   
felicia
oj

mi smo kar lepo preživeli (zaenkrat) tole premikanje ure. Kako čas hitro beži še malo pa bo naš tudi šel v vrtec jaz pa upam da bom našla službo do takrat!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 212
29.10.2007 16:42:02   
Kati81
frrrr v kateri vrtec hodi tvoj? jaz sem dala vlogo na Vrhovce in upam da bom dobila prostor, oddala sem jo pa že septembra. Tko da bi skor moglo it čez.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 213
29.10.2007 17:43:36   
nanny06
ojla..

a za vrtec sprašujete? sej če ste prav cajt oddale vlogo pol ni zime, itak pa en vrtec pokriva še tri tko da zihr bote dobile.. 
pr nas pa ful dogaja, ful nam je luštn..  pa fuuuuullllll smo srečni..............

pozdravčki

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 214
29.10.2007 20:07:40   
felicia
nany- zakaj pa tolikoooooooo srečni- sej to je lepo pa nam povej zakaj bi mi bili radi srečni z vami?

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 215
29.10.2007 23:17:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

frrrr v kateri vrtec hodi tvoj? jaz sem dala vlogo na Vrhovce in upam da bom dobila prostor, oddala sem jo pa že septembra. Tko da bi skor moglo it čez.
vrtec vrhovci, enota vrhovci
v naši skupini jih je že 12 in v ebruarju še eno punčko zravn dobijo. pol pa mislim, a je polna skupina.
mi tut dali vlogo lani novembra, ko je bil mali 1 mesec star user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 216
29.10.2007 23:18:09   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

nany- zakaj pa tolikoooooooo srečni- sej to je lepo pa nam povej zakaj bi mi bili radi srečni z vami?
tut js firbčna user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 217
29.10.2007 23:20:17   
frrrr
felicia, men se je čsit fino izšlo s službo. ko je bil mali star 11 mesecev in pol sem šla delat - prva zaposlitev in za nedoločen čas. je pa res, da sem prej prek študenta pri njih delala in zdej pač nisem odstopala od moje ideje glede načina zaposlitve. status študenta imam še celo leto in bi lahk še vlekla... a mi ni bilo v interesu in so popustili user posted image
držim pesti, da se tudi tebi tako fajn izide!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 218
31.10.2007 17:11:23   
nanny06
ja ful smo zdravi in zadovolni..  jupi,poleg tega sm mela pa ful "sranja" in se zdej nekak urejauser posted image user posted image user posted image   , pa nora sm na mojga sončka k je tok priden pa tok me ma rad.. joj cukrček moj mali..

ej fajn bodte pa mejte se radi,hi hi..

pozdravčki

p.s. ja vem ..  dogaja mi..  pa kaj

lp

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 219
31.10.2007 19:15:41   
felicia
nanny- lepo da se ti dogaja in da vse teče tako kot bi ti rada! Smo tudi me srečne zate!user posted image

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.11.2007 15:39:32   
nanny06
jaaaaaaaaaaaa  itak hvala....
sej včas je še hudo ,ampak mi gre na bolšuser posted image  
kaj je kej novga, a sm kej zamudila??

lp

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.11.2007 22:49:29   
frrrr
nič ne dogaja... viške mamice so potihnile user posted image
zdej je spet lepo za šetkat... upam, da se spet kaj prikažete na plano...

ta teden je tak čuden...
jutri že petek in vikend crkljanja pri babicah...  v ponedeljek pa prvi dan vrtca user posted image user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu nanny06)
Neposredna povezava do sporočila: 222
2.11.2007 7:37:36   
felicia
ja potihnile smo. na začetku pa vse bile full vesele in vznemirjene za viškice!user posted image  zdaj pa še prazniki pa dopusti itd. Jaz upam da bomo dobili vrtec naslednje leto smo oddali vlogo samo v viške vrtce upam da bo kakšn plac za mojga srčka!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 223
2.11.2007 21:28:56   
frrrr
če imate stalno prebivališče na viču, po moje ne bo panike glede vrtca. kolikor vem, ti stalno prebivališče prinese 40 točk, ostale stvari pa po 10... torej je veliiiko možnosti, da dobite, če stanujete na viču....

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 224
2.11.2007 21:45:11   
felicia
no to pa je tolažba frrr pa sej do takrat je še pol leta- kako čas hitro beži.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?