|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čep - da ali ne?
24.9.2007 10:53:31   
AnaB.
Pozdravljene!

Včeraj sem že tretjič v razmiku nekaj dni na hlačkah opazila močno vlečjivo sluz belkasto prozorne barve - krvi ni bilo nič. Mislite, da je bil to čep? Ali se čep odlušči kljub temu, da sem že odprta (na zadnjem pregledu 1 cm)?
Sem v 38. tednu.

Hvala.

Mamica sem! Kako lepo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čep - da ali ne?
24.9.2007 10:58:14   
Pingvinčica
Po opisu sodeč mislim da je to prej beli tok. Jaz sem mela v čepu kri vmes.

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2007 11:02:13   
Maxica
Jaz sem imela prvič orng orng sluzi, pa samo kakšno nitko krvi noter.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 11:17:41   
kroky
Mene bi še nekaj zanimalo...kakšne barve je točn čep - bel s krvjo al kako? In ali ima kakšen vonj?? Jaz sem v 35 tedn, pa j od mene šlo nekaj sluzi ko sem bila na stranišču (sem videla v školjki), vendar je bilo svetlo rjave barve s čudnim vonjem...in malo krvi notri...

Hvala vam za odgovore, me je kar malo strahuser posted image Sem bila pa pol ure prej na veliki potrebi (končno po dolgih dneh), pa ne vem ali je kotlikeč, ki je v menjavi samo slabo splaknil ali se res kaj dogaja.

se opravičujem za butasto vprašanje sam res ne vem:-(

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 11:26:25   
birdy
Kroky, pri meni je bil čep prozore z kar nekaj krvi. Ni bilo nič rjavo in ni imel vonja. Mogoče je samo obilen beli tok, jaz sem ga zadnji teden pred porodom fasala. Je blo pa tega belega toka tok, da nisem bla več ziher a mi počas voda odteka, a je res sam tok. Ko sem šla lulat je najprej tist pljusknl ven, pol šele lulanje. Ko sem šla pa rodit sem pa to omenila in me je pogledala in rekla da mam manjše vnetje. Tko da mogoče vsen pejt k G, če maš kej vnet.
Jst sem bla odprta 3cm, k mi je čep ven padu. Rodila sem šele čez dva dni.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu kroky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2007 11:41:05   
kroky
ne ne vnetje sigrno ni, ker nimam drugač nič čudnga izcdka, sam mal belga toka - kr je normaln...tole m je pa kr mal presentl zdejle....me tud nič ne peče ali srbi...j vse ok...in mi sam tle ni jasn, od kje je oz. kaj je:-( Sm dejle precej pozorna naprej kaj se dogja...hvala za info...pregled mam pa v sredo in bom tud omenila (če me , bog ne dej, ne bo kej prehitelo).

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 12:35:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu AnaB.)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2007 18:34:51   
svetla77
Ta presneti čep tud mene matra. Včeraj sem najprej opazila vlečljivo sluz z nitkami krvi. Kasneje pa nič več. Danes pa potem spet. Sicer pa pravijo, da je, če krvi vseeno ni preveč, počakat na redne popadke ali na odtek plodovnice in šele potem odhitet. Upam, da nisem preveč optimistična ...user posted image

(odgovor članu AnaB.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2007 21:33:06   
Nikki24
Sigurno je čep. Jaz sem ga imela 4 dni zaporedoma, preden sem dobila popadke, in to popolnoma prozorno sluz brez kančka krvi. Tako da čakaj na popadke.

(odgovor članu svetla77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2007 17:20:31   
matejad
Jaz sem danes opazila malo več bele tekočine, vmes so bile pa temno rjave nitke...to je tudi čep, a ne?

(odgovor članu Nikki24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 9:50:21   
pupika
Tudi jaz sem imela kri vmes, bolj rjave barve. Matejad jaz mislim, da je to čep, jaz sem čep na hlačkah opazila dan pred porodom.

(odgovor članu matejad)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 10:00:54   
solatja
moj čep je bil predvsem sluzast in brez krvi.  sploh ne znam opisat. in ja, bilo ga je res precej.  beli tok je bolj bel kot čep. ta je bil pri menni res zelenkasto - rjavkast. kaj pa vem. user posted image ja, AnaB, po mojem je to res čep...

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?