Čep - da ali ne? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

AnaB. -> Čep - da ali ne? (24.9.2007 10:53:31)

Pozdravljene!

Včeraj sem že tretjič v razmiku nekaj dni na hlačkah opazila močno vlečjivo sluz belkasto prozorne barve - krvi ni bilo nič. Mislite, da je bil to čep? Ali se čep odlušči kljub temu, da sem že odprta (na zadnjem pregledu 1 cm)?
Sem v 38. tednu.

Hvala.

Pingvinčica -> RE: Čep - da ali ne? (24.9.2007 10:58:14)

Po opisu sodeč mislim da je to prej beli tok. Jaz sem mela v čepu kri vmes.

Maxica -> RE: Čep - da ali ne? (24.9.2007 11:02:13)

Jaz sem imela prvič orng orng sluzi, pa samo kakšno nitko krvi noter.

kroky -> RE: Čep - da ali ne? (24.9.2007 11:17:41)

Mene bi še nekaj zanimalo...kakšne barve je točn čep - bel s krvjo al kako? In ali ima kakšen vonj?? Jaz sem v 35 tedn, pa j od mene šlo nekaj sluzi ko sem bila na stranišču (sem videla v školjki), vendar je bilo svetlo rjave barve s čudnim vonjem...in malo krvi notri...

Hvala vam za odgovore, me je kar malo strah[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Sem bila pa pol ure prej na veliki potrebi (končno po dolgih dneh), pa ne vem ali je kotlikeč, ki je v menjavi samo slabo splaknil ali se res kaj dogaja.

se opravičujem za butasto vprašanje sam res ne vem:-(

birdy -> RE: Čep - da ali ne? (24.9.2007 11:26:25)

Kroky, pri meni je bil čep prozore z kar nekaj krvi. Ni bilo nič rjavo in ni imel vonja. Mogoče je samo obilen beli tok, jaz sem ga zadnji teden pred porodom fasala. Je blo pa tega belega toka tok, da nisem bla več ziher a mi počas voda odteka, a je res sam tok. Ko sem šla lulat je najprej tist pljusknl ven, pol šele lulanje. Ko sem šla pa rodit sem pa to omenila in me je pogledala in rekla da mam manjše vnetje. Tko da mogoče vsen pejt k G, če maš kej vnet.
Jst sem bla odprta 3cm, k mi je čep ven padu. Rodila sem šele čez dva dni.

kroky -> RE: Čep - da ali ne? (24.9.2007 11:41:05)

ne ne vnetje sigrno ni, ker nimam drugač nič čudnga izcdka, sam mal belga toka - kr je normaln...tole m je pa kr mal presentl zdejle....me tud nič ne peče ali srbi...j vse ok...in mi sam tle ni jasn, od kje je oz. kaj je:-( Sm dejle precej pozorna naprej kaj se dogja...hvala za info...pregled mam pa v sredo in bom tud omenila (če me , bog ne dej, ne bo kej prehitelo).

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.9.2007 12:35:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

svetla77 -> RE: Čep - da ali ne? (24.9.2007 18:34:51)

Ta presneti čep tud mene matra. Včeraj sem najprej opazila vlečljivo sluz z nitkami krvi. Kasneje pa nič več. Danes pa potem spet. Sicer pa pravijo, da je, če krvi vseeno ni preveč, počakat na redne popadke ali na odtek plodovnice in šele potem odhitet. Upam, da nisem preveč optimistična ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Nikki24 -> RE: Čep - da ali ne? (24.9.2007 21:33:06)

Sigurno je čep. Jaz sem ga imela 4 dni zaporedoma, preden sem dobila popadke, in to popolnoma prozorno sluz brez kančka krvi. Tako da čakaj na popadke.

matejad -> RE: Čep - da ali ne? (25.9.2007 17:20:31)

Jaz sem danes opazila malo več bele tekočine, vmes so bile pa temno rjave nitke...to je tudi čep, a ne?

pupika -> RE: Čep - da ali ne? (26.9.2007 9:50:21)

Tudi jaz sem imela kri vmes, bolj rjave barve. Matejad jaz mislim, da je to čep, jaz sem čep na hlačkah opazila dan pred porodom.

solatja -> RE: Čep - da ali ne? (26.9.2007 10:00:54)

moj čep je bil predvsem sluzast in brez krvi.  sploh ne znam opisat. in ja, bilo ga je res precej.  beli tok je bolj bel kot čep. ta je bil pri menni res zelenkasto - rjavkast. kaj pa vem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ja, AnaB, po mojem je to res čep...

Stran: [1]