Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ekonom lonec in polnjene paprike 23.9.2007 12:30:24
|
|
|
|
Enolla
|
Upam, da je še pravočasno - ravnokar bomo sedli k kosilu in imamo polnjene paprike. NIkoli jih ne kuham v ekomonu, ker se lepo skuhajo v eni uri. Verjamem, da se v E loncu v 6 minutah seveda - jaz bi naredila takole - paprike dala v lonec, jih zalila do ene tretjine z vodo, pustila piskati 6 minut in nato v to vodo dodala prežganje iz malo olja, paprike v prahu in moke ter malo pokuhala in to je omaka. Tako delam jaz vednar brez ekonoma.
|
|
RE: Ekonom lonec in polnjene paprike 23.9.2007 15:02:25
|
|
|
|
2 Sraki
|
Jaz sem jih že kuhala v ekonom loncu in so bile res dobre. Kuhala pa sem jih 10 minut, da se tudi meso dobro prekuha in ne samo paprike. Ti kar veselo na delo. lp
|
|
|
|
RE: Ekonom lonec in polnjene paprike 23.9.2007 15:14:22
|
|
|
|
Barči78
|
Sam tolk, da vam povem, sem jih kar skuhala notri. Naredila omako, ko je zavrela, sem notri dala paprike, pa niso bile čisto pokrite z omako, zaprla lonec, počakala, da zatesni in paprike so bile kuhane v 8. minutah. Bile so zares okusne.
|
|
RE: Ekonom lonec in polnjene paprike 23.9.2007 15:16:49
|
|
|
|
Barči78
|
Kuhala pa sem jih 10 minut A daš ti v paprike že kaj popečeno meso in malo skuhan riž ali čisto surovo?
|
|
RE: Ekonom lonec in polnjene paprike 23.9.2007 15:35:35
|
|
|
|
Gina
|
Če daš v paprike čisto surov riž, pa pokuhano meso, se kuhajo v ekonom loncu dlje časa, vsaj 15 min., raje 20 (če gre za dolgozrnati riž, ki se ne razkuha seveda). Jaz naredim "zapržko" na koncu.
|
|
|
|
RE: Ekonom lonec in polnjene paprike 23.9.2007 18:45:41
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki Jaz sem jih že kuhala v ekonom loncu in so bile res dobre. Kuhala pa sem jih 10 minut, da se tudi meso dobro prekuha in ne samo paprike. Ti kar veselo na delo. lp Po kakšnem receptu pa jih delaš? Saj meso je že praženo prej.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Nočne moreklitiaVaš otrok ima nočne more?Da (
13%)
Nikoli (
33%)
Pogosto (
5%)
Včasih (
49%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!