Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 11:59:42
|
|
|
|
altati
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika ki pozabita na svojo obletnico poroke. poročena sta nekaj let. prva misel... nič posebnega...tudi meni se to dogaja......se zgodi, ob ritmu življenja, ki ga živimo..... se pa kasneje spomniva in takrat 'narediva obletnico'
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 12:22:19
|
|
|
|
polona2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika ki pozabita na svojo obletnico poroke. poročena sta nekaj let. prva misel... Midva sva pozabila na lansko šesto obletnico, par dni kasneje me je to dejstvo pri pomivanju posode udarilo kot strela z jasnega... Sva se režala...Eh, pa kaj, nič hudega, pozabila pa sva oba, če pa pozabi eden od partnerjev, pa najbrž tistemu drugemu ni tako zelo smešno...
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 12:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva imama danes 4. obletnico in me res zanima če se je dragi spomnil Sporočim ko se vidima
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 15:11:12
|
|
|
|
nejcko
|
Mi2 sva poročena 7 let in v vseh teh letih nisva niti enkrat praznovala obletnice, ponavadi se še spomniva ne (no, jaz se spomnim, kakšen dan prej, največkrat pa par dni kasneje, ravno toliko, da vem, da sva se okoli tistega datuma enkrat poročila ), še na misel pa nobenemu od naju ne pride, da bi se kaj obdarovala v ta namen. In nisva skregana niti se ne ločujeva, sva se le dva huda antiromantika našla in ni nama žal
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 16:08:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Ah važno je da se imate radi vsak dan. No pa srečno, 50. obletnico pa le praznujta - grem v nedeljo na zlato poroko dedija in babi .
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 19:05:45
|
|
|
|
kirsten
|
če se ne spomnita oba OK, ampak če se pa sam eden je pa malo kriza!! Jaz se naprimer vsako leto spomnim na obletnico staršev in jima kaj malega kupim.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 19:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
No moj dragi se je spomnil na obletnico, sem dobila šopek in bonbonjero, pa še moji mami je prinesel šopek Hvala dragi
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 19:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Prva misel? Ah....bo pa danes fešta .
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 21:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa mislim, da če pozabita kaj tako pomembnega, kot je prva obletnica, potem nimata skupne prihodnosti Svetujem takojšnjo ločitev!!! Sram naj ju bo!!! Jočem...
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 22:06:51
|
|
|
|
daysi
|
A je to kaj takega, pa kaj potem. Podobno kot pri Nejčki, se spomnimo kak dan prej, ponavadi se spomnim kdaj preko dneva, drugače pa ne delam kakega pompa iz tega. Važno je, da dobim vsak dan poljubčka, ne le na obletnico.
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 23:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Da sta ju vsakdan in rutina preveč posrkala vase, sicer pa nič katastrofalnega v smislu bližajoče se ločitve.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2007 10:07:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2007 10:10:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.9.2007 10:11:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 21.9.2007 10:18:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
prva misel... glavo bi mu odšraufala!!!
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 18.10.2007 16:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Ja in?? Če je pomemben samo tisti dan in če mi samo na tisti dan zna pokazat da me ima rad, potem še takrat ne rabi.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 18.10.2007 16:24:45
|
|
|
|
FANTEK1
|
To je pa res neumno vprasanje. Midva obletnic sploh ne praznujeva, saj se raje presenetiva kar tako bez razloga.. Tudi daril za rojstni dan si ne kupujeva, ker ko vidiva nekaj kar bi bilo drugemu vsec, to takoj kupiva.. Tako da... brez veze..
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 18.10.2007 16:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Da: ali jima pač to ne pomeni nič posebnega, meni tudi ne kaj preveč, ali pa da imata hud tempo življenja. V obeh primerih torej nič groznogea. Lahko. Lahko pa tudi, če je kaj drugega posredi. Aja, za prvo misel si vprašala: jaz sem takoj pomislila na hud tempo življenja,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.10.2007 20:16:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 18.10.2007 21:20:22
|
|
|
|
mami_miki
|
men se tud ne zdi to nič takega...če se imaš rad imaš vsak dan obletnico...
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 18.10.2007 21:50:17
|
|
|
|
baguSka
|
jaz sem takoj pomislila na hud tempo življenja tud jaz..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?