Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič takega. Midva tudi vedno pozabiva na dan, ko sva se prvič poseksala.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:17:56
|
|
|
|
maruškaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika ki pozabita na svojo obletnico poroke. poročena sta nekaj let. prva misel... Nič posebnega? Pa hvala bogu, da sta OBA pozabila, ker če bi samo eden bi bil pa ogenj v strehi.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:21:46
|
|
|
|
cmokec
|
Nič posebnega. Lahko pa vsak dan živita, kot, da imata obletnico.
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:23:04
|
|
|
|
Maxica
|
Pa zdaj? Se bo zaradi tega svet podrl? Se imata zaradi tega kaj manj rada? Zdaj, če ti obletnice fuuuul pomenijo, to pomeni, da se sploh ne marata več, da imata oba drugega in bla bla bla. Če ti pa ne pomenijo toliko, pa to pomeni, da jima je v življenju pomembno kaj drugega, kot le datum na koledarju. V glavnem, meni se kaj takega sploh ne zdi big deal, meni je bolj važno kaj drugega.
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:25:57
|
|
|
|
rija
|
....da bosta naslednje leto ob tem času že ločena.... brezveze....nič.
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:30:34
|
|
|
|
srki
|
Nič, ker nimava nobenih obletic, pa se verjetno tudi na obletnice poroke ne bi spomnila, mogoče samo prvih par let, kaj pa vem. No, edino to pa vem, kdaj sva se prvič poseksala .
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:41:38
|
|
|
|
oka
|
Nič, ker midva sva letos oba pozabila na 9. obletnico pa sva še vedno poročena . Ne meni ne njemu obletnice ne pomenijo čisto nič. LP
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:43:55
|
|
|
|
Anonimen
|
whatever!
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
No big deal. Tud midva se včasih tekom dneva spomniva na obletnico, praznujeva itak ne.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 7:56:36
|
|
|
|
jade1
|
Nič posebnega.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 8:15:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič kaj takega, čeprav midva se vedno spomniva.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 8:20:42
|
|
|
|
fionaP
|
Nama se je tudi že zgodilo, da naju je tašča spomnila (ki je itak živi računalnik za vse možne obletnice in rojstne dneve), pa se zato nimava nič manj rada. Pač imava tak datum, da smo bili ponavadi na morju (1.7.) in smo šli lepo ven na večerjo... Tisto leto, ko sva pa pozabila, smo bili pa doma - ampak to ni izgovor, se strinjam. Midva se zaradi tega nisva sekirala, hudo res hudo pa je, če se sekira samo eden (mož ali pa žena), najhujše pa je, če se sekira nekdo tretji.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 8:22:55
|
|
|
|
fionaP
|
Al bina, dejva midve avatar zamenjat, vidim, da bi meni bolj tvoj pasal
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 8:25:38
|
|
|
|
muška
|
Midva jo že dve leti redno pozabljava, če je pa tak brezvezen datum No big dil
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 8:29:11
|
|
|
|
Olivija
|
Se strinjam za ostalimi. Midva večkrat odpreva kakšno flašo fino zvečer in praznujeva to, da pravzaprav ni nič za praznovati in da se imamo fajn. Sva si pa res spomladi privoščila eno fancy večerjo, za ene 3 obletnice nazaj in imam jo v lepem spominu, ker sva končno lahko v miru 3 ure jedla (noben ni padel, težil, da mora na WC ali pa kaj podobnega).
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 8:36:15
|
|
|
|
Naja30
|
Če oba pozabita, ok. Če pa npr. samo on, potem je pa v bajti Midva se sicer redno spomnema, on niti ne more pozabit, ker ga jaz par dni prej spomnem.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 8:48:13
|
|
|
|
caillou
|
..da živita eden mimo drugega ....da vama je tako lepo, da nimate časa misliti na razne obletnice
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 9:04:25
|
|
|
|
NevenkaP
|
Katastrofa
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 9:31:53
|
|
|
|
tincci
|
Joj, midva vsako leto oba pozabiva to pa res ni nič takega, se mava skoraj vsak dan fajn
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 10:23:59
|
|
|
|
piščanc
|
tud midva pozabljava, oba. ampak se glede tega sploh ne sekiram. jaz se kakšen mesec prej še spomnim, potem gre pa gladko mimo mene. važno, da sva še skupaj in da se imamo radi.
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 10:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika ki pozabita na svojo obletnico poroke. poročena sta nekaj let. prva misel... Sta bila to vidva - glede na to, da sta imela obletnico 2 dni nazaj?
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 10:28:55
|
|
|
|
žirafica
|
prva misel... katastrofa!!! V jok pa na drevo Se hecam. Če tebi praznovanje obletnic veliko pomeni, lahko da njima pa ne? To, da eni pozabljajo na takšne in drugačne obletnice, roj. dneve - pač takšni so. Jih pač po ovinkiš spomniš, da je prišel dan D Kaj pove to odnosu med M in Ž? Ne dosti, ker je toliko drugih stvari, ki pa res povedo kaj o njunem odnosu.
|
|
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 10:36:36
|
|
|
|
koala
|
Ja in?? Če je pomemben samo tisti dan in če mi samo na tisti dan zna pokazat da me ima rad, potem še takrat ne rabi.
|
|
RE: kaj bi si mislile o odnosu moža in žene... 20.9.2007 10:37:45
|
|
|
|
mika
|
Sta bila to vidva - glede na to, da sta imela obletnico 2 dni nazaj? ja midva sva bimbota, ki sva pozabila na 3. obletnico . itak sva skregana z datumi, še kateri mesec je moram dobro premislit. vprašala sem zato, ker nekateri dajejo veliko pomena obletnicam in če kateri pozabi, je cel . nama je pomembno le to, da sva si ustvarila življenje, tako kot sva si od nekdaj želela. obletnice pa bodo verjetno še naprej šibale mimo naju, ne da bi se spomnila
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?