|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 10:18:57   
baby23
Neodločna: jaz bi ti svetovala da pozabiš na raznorazne šefe in službe. Če ima tvoj partner redno zaposlitev potem kar veselo na delo :sloncek:; tudi jaz imam službo za določen čas, pa se vseeno ne pustim motit. Če bom čakala, da mi bo kakšen šef dal zeleno luč za :duda:, potem nikoli ne bom imela bebice. Vse se da, če se le hoče. Pa še nikoli ne veš kdaj bo prijelo.

Kar pogumno!!!

NO, to je samo moje pobožno mnenje.

Lp

BAby23

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 10:50:10   
tinkamiška
Jst sem stara 30, možek pa 28, zdej mineva 11 mesec, odkar sva začela resno delat na:duda:.

Možek je dal prvi pobudo za:duda:, mene je blo pa kr neki strah in sem malo zavlačevala, ker nisem zaposlena, živiva na najemniškem stanovanju, no pa sva se z možekom pogovorila in res je kot je rekla baby23, če bi čakala na zeleno luč, nebi nikoli mela :duda:, Veš, zdej mi je pa kr mal žal, da nisva začela prej delat na pikici!

Tinka

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 11:15:59   
Joni
Tudi jaz imam problem s to službo, sem absolventka (teče že drugo leto, ker sem podaljšala status študenta za 1 leto) in če bi nama takrat poratalo, ko sva se odločila za bebiko, potem bi imela že več kot leto staro bebico in jaz bi šla lahko kmalu v službo! Tako imam pa še 4 izpite, pa diplomsko! Na srečo je možek redno zaposlen in dobro zasluži, samo kdaj bom šla pa jaz službo? Sedaj bom še približno 2 leti doma, no malo manj! Saj vam povem, otročka sva si oba zelo želela, potem ko sem si pa rekla, da je pa dovolj skakanja okoli zdravnikov in tablet, pa da dokončam faks, pa si poiščem službo - potem pa zagledam :modri:.

Bila sem zelooo vesela, samo sem imela pa strahove glede službe, sedaj pa vidim, da nisem edina v tem čudnem položaju!

Bebica je pa le bebica in to odtehta trenutno stanje!

Joni:nosecka:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 12:09:27   
NikaJan

Prvič je morda res težje, posebej še, če nisi sama pri sebi sigurna. Se pa zgodi, da ko se odločiš, da ti takoj ne uspe. Mogoče ti bo kasneje žal, da si toliko časa čakala, ko boš okusila lepoto in radosti materinstva.
Jaz sem bila v teh dneh v pričakovanju novice ali nam je uspelo ali ne in sem prav žalostna in prazna, ker je :hudicek: zjutraj vseeno prišel. Pa tako sem upala, da bom lahko otrokoma za Božič povedala, da bomo dobili dojenčka.No ja, mi bomo vsekakor delali na tem, da se bo v bližnji prihodnosti to zgodilo.

Veš, vse zadeve se nekako rešijo. Ne se preveč sekirat in ne planiraj preveč - vsakič to ni ok.;)

Lep dan,
nikajan

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 12:58:36   
emaa
Midva sva bila oba 27, ko sva začela delati na tem, zdaj pa eno leto kasneje 28 in bova zgleda vsaj 29 preden bova imela :duda:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 13:31:47   
lucika
Sama sem stara 28 in letos je napočil čas, ko hočem dojenčka. sem brezposelna brez trenutnih možnosti, da bi bilo bolje. Ampak prišel je čas ko imam dosti čakanja in oziranja se na vse ostale razen sebe. z Možen sva se odločila, da skočiva na glavo v to, pa kaj bo bo. Če računaš se nič ne izide, mislim pa, da imava tudi midva pravico do take sreče. pa če sta dve plači ali ena. torej, neodločna, če čutiš tako, pojdi v akcijo! jaz zase en čas nisem vedela, ampak zdaj sem pa čisto v tem in komaj čakam da zagledam črtice!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 13:38:12   
pupika
Midva delava na :duda: 4 mesece, najbolj aktivno pa je bilo ta mesec, stara pa sva oba 28 let.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 13:55:30   
Sugy
Jest sm stara 25, moj dragi pa 27. Že nekje 1 leto čutim, da sem pripravljena na dojenčka. Sedaj pa je nekako ta želja dozorela in tako sva začela aktivno delat na njej:) To je moj prvi mesec poskušanja in :hudicek: še kar (NE) čakam.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 15:22:22   
Jessy
Midva sva ob odločitvi za :duda: bila stara: on 29, jaz 27. On je vmes praznoval roj. dan, tako da jih ima 30, jaz pa v januarju 28. Če nam bo sreča naklonjena, bom možeku za njegov 31. roj. dan rodila otročka. Bom videla kak rok mi bo postavil ginekolog, vendar bo zelo zelo blizu njegovega roj. dne.

Jessy

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 15:23:28   
Jessy
Še majhen popravek mojega prejšnjega posta. V januarju BOM 28. :)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 17:26:22   
inga
midva sva oba 31, upam, da bova res kmalu začela delat na :duda: kdaj bo pa ratalo, pa ... :zmeden:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 17:27:20   
rea

Midva sva se 4 mesece nazaj poročila, en mesec pa resno delava na :duda:. Jaz sem stara 28, on 29. Po vaših odgovorih sodeč sva bolj med ta poznimi.

Pozdrave vsem,

Tejka:rozica:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 19:26:49   
lenika
Najprej se najlepše zahvaljujem za vse odgovore. Rada pa bi še nekaj dodala za vse tiste, ki ste skeptične zaradi službe. Jaz sem učiteljica in sem na šoli zaposlena že tretje leto. Na začetku sem govorila, da bom počakala dokler ne dobim službe za nedoločen čas, vendar semi zdi, da če bi čakala na to, se bi lahko še načakala. Odločila sva se, da ne bova nič več čakala in se kar podala v akcija.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?