|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 19:32:44   
lenika
Stara sem 26 let, mož pa je 5 let starejši in sva se odločila, da bova v kratkem poskušala delati na prvem otroku. Zanima me pri katerih letih ste se vi odločile za prvega otroka in kakšne so vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 19:34:48   
Jančika_
Jaz sem bila stara 28, mož pa 26, ko sva se odločila za akcijo. Trajalo je sedem mesecev, da sem zanosila, zdaj pa je mali star 4 mesece.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 19:40:22   
urši77
S bližam 28, možek pa 29, pa že ene dve leti skačeva ko zajčka, pa še ni nič konkretnega ratalo. A bo kmalu-vem da bo!:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 19:40:29   
eva1
Midva sva se odločila, ko sem bila jaz stara 20 let, moj pa 23! Uspelo nama je dve leti kasneje(jaz 22, on 25let), in sedaj sva v srečnem pričakovanje našega :duda:!
Upam da vama čimprej uspe!
Lp, Eva 24t in :duda: :modri:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 19:42:05   
pi
Jaz sem prvega otroka rodila pri 25, mož je bil star takrat 27, zdaj pa delava na drugem.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 19:44:52   
Primoza
Odločila sva se pri 27/29 in 29/32 letih, obakrat je uspelo po planu v drugem oziroma v prvem mesecu.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 19:53:29   
KIRA
midva sva se odločila že nkje leto dni pred poroko v l. 2000. ampak ni šlo, pa sva šla po pomoč - IVF. dojenček je pa prišel letos.... sva oba 30...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 20:06:26   
cmokec
Jaz sem otročka rodila, ko sem bila stara 25 let. Mislim pa, da leta spoh niso pomembna. Pomembno je da si nanj pripravljen, da si ga iskreno in iz vsega srca želiš ti in tvoj partner. Edino takrat je pravi čas.

cmokec

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 20:25:33   
Candy
Oho Primoza, mega, napiši nam recept :bravo::bravo:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 21:05:12   
anajmad
Prvo pupo sem imela pri 25.Drugega:angel:sem imela sedaj pri 35,tretjega naj bi imela....tam nekje pri 36,ali pa mogoče:duda::duda:(to si srčno želim),če pa ne bo,pa bomo še probal tam nekje pri 38.Tako,da sem že kar stara koka,ampak se sploh ne počutim tako.Čeprav veselo:sloncek::sloncek::sloncek:,tako,da bo upam kmalu viden rezultat:modri:,če ne prej,vsaj čez 4 mesece(po operaciji).Vmes pa bom veselo v škornjih stala:)-:)-:)-,kot mi je svetovala Neva.
en lp:morje:D.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 21:32:02   
VALENTY
Pri nas smo meli prvega ko sem imela 21 let, ati pa 23, drugega pa smo imeli sedaj pri 26;on 28.Srčno pa upam na še kak čudež :duda:da mi bo dano še ekrat občutiti to veselje - prijetno presenečenje!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 21:49:27   
Primoza
Težko da obstaja kakršenkoli recept. Morda nekaj časa držati medenico navzgor po spolnem odnosu.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 21:52:36   
rea
Hoj!

Mene ful zanima, al je kej na tem, da je treba noge "v luft" držat- jst moram it velikokrat takoj po :sloncek: lulat. A s tem zmanjšam možnosti, da plavalci pridejo, kamor so namenjeni?

Hvala za odgovore,

Tejka

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 22:50:58   
Jessy
Dr. Pušenjak mi je enkrat odgovoril točno na to vprašanje in mi je povedal, da semenčice v parih sekundah gredo naprej in tista tekočina, ki se nam izceja iz nožnice ne vsebuje veliko spermijev, saj "ta glavni" gredo bliskovito naprej. Je rekel, da prej kot v pol minute gredo naprej in da nobeno držanje nog v luft ne pomaga pri tem.

Jessy

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 22:53:49   
KIRA
tejka, pa probaj it prej, po :sloncek: pa cca 2 uri leži na hrbtu...
LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 22:53:52   
KIRA
tejka, pa probaj it prej, po :sloncek: pa cca 2 uri leži na hrbtu...
LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   odločitev za dojenčka
29.11.2004 23:55:32   
eva1
Hm...jaz sem velikokrat ležala še kašno urco po :sloncek:, pa noge v luft držala, pa ni blo nč:zmeden:! No potem pa sem zanosila po vsej vrjetnosti na dopustu, kjer smo takoj po :sloncek: veselo šli novim dogodivščinam naproti-ni blo časa poležavat in noge v luft držat, pa se je glih takrat prjelo:bravo:! Tako da sem jaz mal skeptična glede tega vsega:zmeden2:!
No kakorkoli že, upam da vam vsem čim prej uspe!
Lp, Eva 24t in :duda: :modri:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 7:55:27   
žužu
prvi je bil, ko sem bla stara 22, mož 27, drugi ko sem bla stara 24, mož 29. obakrat je takoj ratalo, v prvem poskusu.
sedaj pa sem stara 28 let, pa se trudiva že kar nekaj mesecev...:((

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 7:56:21   
Erdbeere
jest v prvo 21/23 v drugo ratalo...drugič :nosecka: pa 24/26 ko bom pa rodila bo pa 25/27 je pa v prvo ratalo 9nebesa

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 8:00:35   
NikaJan
Ojla,

za prvega sem bila 21, mož pa 29; za drugo 24/32, zdaj pa imam 29, moj dragi pa 37 in delamo na tretjem - upam da se bomo kmalu vsi veselili!

Nič ni važna starost, važna je želja. Ne pa bit takoj razočarana, ker dokler se ne odločiš za otroka je vse ok, ko pa rečeš: Aha, zdaj pa bomo delalli na tem in ga kak mesec ni - je takoj "panika" in vsak mesec slabal volja. (Nam je edino v prvo uspelo takoj, za drugo je uspelo po 4 mesecih, zdaj pa so tudi štirje meseci in ravno te dni čakamo ali nam je uspelo.)

Veliko sreče!:)

nikajan

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 8:01:12   
NikaJan
Ojla,

za prvega sem bila 21, mož pa 29; za drugo 24/32, zdaj pa imam 29, moj dragi pa 37 in delamo na tretjem - upam da se bomo kmalu vsi veselili!

Nič ni važna starost, važna je želja. Ne pa bit takoj razočarana, ker dokler se ne odločiš za otroka je vse ok, ko pa rečeš: Aha, zdaj pa bomo delalli na tem in ga kak mesec ni - je takoj "panika" in vsak mesec slabal volja. (Nam je edino v prvo uspelo takoj, za drugo je uspelo po 4 mesecih, zdaj pa so tudi štirje meseci in ravno te dni čakamo ali nam je uspelo.)

Veliko sreče!:)

nikajan

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 8:56:20   
Skye
Olja!

Vidim da midva z mojim sodiva v bolj pozno generacijo....jaz jih štejem 28 on 32 in sva komaj začela delati na pomladku:)

Naslednji teden bova izvedela, ali se je prijelo ali ne, ampak sva bolj pripravljena na to, da se ni, saj v prvo pri nama nikol nič ne rata8)

Vsem želim veeeliiikooo sreče pri :sloncek:

Deževni pozdravček

Skye

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 8:57:35   
baby23
Midva sva se za :duda: odločila letos, šele dober mesec pa v resnici delava na tem, jaz sem 23 on pa 35. Meni se v resnici nikamor ne mudi, zanj pa ne bi rada da bi bil dedek svojim otrokom, čeprav moram rečt, da jih tako ali drugače ne kaže niti 30 :).

No, v prvo ne bo očitno nič, tako da veselo :sloncek::sloncek::sloncek:, kot bo v resnici pravi čas, bo pa že prijelo,moja želja je da bo letos za naju zares "veseli december"!!!

Punce, lepo se imejte prav vse. Uživajte vsak trenutek dneva, tiste ki ste :nosecka: in tiste ki na to še čakate. Ne pozabite, da mislim na vas!!:rozica:

Danes sem zelo sentimentalno razpoložena.

Lp

Baby23

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 9:15:39   
Anonimen
Midva sva bila oba 34, ko se je prijelo. Nisva nič načrtovala, se je pač zgodilo. Hvala bogu!

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   odločitev za dojenčka
30.11.2004 9:43:29   
Joni
Pri nama pa takole, jaz sem bila ravno 22 let, on pa je bil na poti v 25 leto! Pred parimi dnevi sem zvedela, da nama je ratalo - po slabih 2 letih (2 meseca manj), decembra bom 24, on pa drugo leto 27 let!

Joni:nosecka:

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?