|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prevleka chicco
17.9.2007 8:53:29   
LUNA06
Dobili smo avtosedež Chicco.Ne vem točno ker model je, na njem piše Chicco Baby Transit.Star je cca. 4 leta.Pa me zanima, če obstaja kaka prevleka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prevleka chicco
17.9.2007 9:07:20   
mala zirafa
Mi smo pred 3 leti kpili avtosedež chicco ta drugi  po vrsti do 18 kg.Naziv je Chicco Zenit.Prevleka je iz 100% bobaža bela in se pere na 95 stopinj.Je pa za vsak model posebej.Kupili smo j o v Trstu, stala pa je nekje med 15 in 20 evri.Ti povem da je zlata vredna, sploh poleti.Upam da sem ti bla v pomoč.Pobrskaj malo na netu ( e-baby, chicco.com, ndodigrazia...)
lp

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2007 10:04:49   
mala zirafa
Sem malo brskala po netu, kjer imajo najceneje in sem našla prevleke na naslovu"bimbiweb", klikni na viaggio in auto.Tam boš našla vse prevleke.Če greste na stran trovaprezzi ( vtipkate passeggini e carozzine), vam bo iskalnik poiskal najcenejšo otroško opremo, v tem primeru vozičke v Italiji.Sicer je v italijanščini.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2007 13:08:20   
LUNA06
A mi lahko mogoče bolj točno napišeš naslov od bimbiweb.Sem probala www.bimbiweb.com in *.it.

Že našla, hvala!Bom mojmu pokazala, k zna italijansk.Sam po sliki sodeč našga sedežka ni gor.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2007 10:36:41   
mala zirafa
Poskusite jim pisat po mailu.Mogoče jo pa vseeno imajo.Pa srecno!Ste povprašali v slovenskih chicco trgovinah?Mogoče vam jo lahko naročijo.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?