prevleka chicco (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

LUNA06 -> prevleka chicco (17.9.2007 8:53:29)

Dobili smo avtosedež Chicco.Ne vem točno ker model je, na njem piše Chicco Baby Transit.Star je cca. 4 leta.Pa me zanima, če obstaja kaka prevleka?

mala zirafa -> RE: prevleka chicco (17.9.2007 9:07:20)

Mi smo pred 3 leti kpili avtosedež chicco ta drugi  po vrsti do 18 kg.Naziv je Chicco Zenit.Prevleka je iz 100% bobaža bela in se pere na 95 stopinj.Je pa za vsak model posebej.Kupili smo j o v Trstu, stala pa je nekje med 15 in 20 evri.Ti povem da je zlata vredna, sploh poleti.Upam da sem ti bla v pomoč.Pobrskaj malo na netu ( e-baby, chicco.com, ndodigrazia...)
lp

mala zirafa -> RE: prevleka chicco (17.9.2007 10:04:49)

Sem malo brskala po netu, kjer imajo najceneje in sem našla prevleke na naslovu"bimbiweb", klikni na viaggio in auto.Tam boš našla vse prevleke.Če greste na stran trovaprezzi ( vtipkate passeggini e carozzine), vam bo iskalnik poiskal najcenejšo otroško opremo, v tem primeru vozičke v Italiji.Sicer je v italijanščini.

LUNA06 -> RE: prevleka chicco (17.9.2007 13:08:20)

A mi lahko mogoče bolj točno napišeš naslov od bimbiweb.Sem probala www.bimbiweb.com in *.it.

Že našla, hvala!Bom mojmu pokazala, k zna italijansk.Sam po sliki sodeč našga sedežka ni gor.

mala zirafa -> RE: prevleka chicco (18.9.2007 10:36:41)

Poskusite jim pisat po mailu.Mogoče jo pa vseeno imajo.Pa srecno!Ste povprašali v slovenskih chicco trgovinah?Mogoče vam jo lahko naročijo.

Stran: [1]