Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj je večja odločitev? 18.9.2007 13:51:26
|
|
|
|
žirafica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 V glavnem vprašanje je: kaj se vam zdi večja odločitev, poroka ali otrok? Ne toliko poroka, kot odločitev, da boš živel skupaj s partnerjem. Poroka ali koruzništvo - če gre zveza narazen, ni tako hudih posledic, kot pri odločitvi za otroka. Ko otroka imaš, prevzemaš zanj veliko odgovornost, ne moreš kar nekega dne reči, zdaj ga pa imam dovolj, naj gre (no, razen, ko odraste). Aja...pa a resnično obstajajo ljudje ki mislijo da poroka ali otrok pripomore k lepšemu življenju, če do takrat ni bilo lepo Iluzija.
|
|
|
|
RE: Kaj je večja odločitev? 19.9.2007 14:25:19
|
|
|
|
ronja
|
Otrok, itak! Ko sem bila mala, sem mislila, da je poroka nekak pogoj, da imaš lahko otroka, zato sem pač mislila, da se je treba poročit, če jih češ met. Kasneje sem ugotovila, da to ni nujno in seveda z veseljem izkoriščam to možnost . Sanjala o beli oblekici z vlečko pa nisem nikoli, v kavbojkah se neprimerno boljše počutim . mami še včasih malo zateži, zakaj se pa midva ne poročiva, pa se bo tudi sčasoma unesla, hehe. ma da je zadovoljna z vnuki
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?