|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet kje kaj kupiti
13.9.2007 14:29:58   
p&b
Ker se tedni hitro obračajo in se počasi bližam koncu nosečnosti,bi vas prosila za nekaj nasvetov v okolici MB.

1,Kje lahko kupim ugodno plenice Pampers(novorojenčka),ali morda kakšno drugo znamko,ki je tudi zelo kvalitetna in ugodna?
2.Rada bi tudi kupila knjigo moj otrok,v katero vpisuješ vse od rojstva naprej,morda ve katera kje se jo da kupiti ceneje?
3.Kaj ste kupile za svoje dojenčke mandljevo ali olivno olje?
4.Doma že imam 70%alkohol ali ima rok trajanja?

Hvala za vaš trud in LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za nasvet kje kaj kupiti
13.9.2007 14:42:55   
hrabra miška
Pozdravljena!
Glede pleničk,ni nujno da ti bojo pampers ugajale,mojemu sinčku niso. Pa sem kupila beauty baby od muellerja pa sem super zadovoljna z njimi. Pa še cenovno so ti bolj ugodne(zelo).
Knjigo moj otrok mi je pa kupila mama in sicer mi jo je naročila preko revije mama,tako da se probaj pozanimat pri njih. Olja sama nisem uporabljala,sem pa imela za malega mleko za telo. Ampak ni mi pa jasno kaj boš z alkoholom?

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 15:23:00   
dudi2006
Ampak ni mi pa jasno kaj boš z alkoholom?

Alkohol se rabi takrat o je treba kaj razkužit. Je eden izmed stvari, ki jih moraš ometi pri roki ob prihoduuser posted image . No, vsaj tako svetujejo v materinski šoli.user posted image

3+1=;)

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 15:24:13   
dudi2006
Tok hitim odpisat, da pozabim na črke...sorčiuser posted image

3+1=;)

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 15:40:49   
naraščaj
Ojla, dojenčkov album kupi v Mladinski knjigi. Je ful lep. Jaz sem ga dobila od sodelavke, ki pa ga je kupla v Babycentru. Mislim, da ni razlike v ceni. Alkohol boš dobla  v lekarni, kupi si kremo Babyval v MB lekarnah - za rito, olivno/mandljevo pa tut.

Upam, da sem kaj pomagala. Glede plenic. Glede pampresk pa ni neke razlike v ceni med šparom in BC.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu dudi2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 17:58:59   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: p&b

Ker se tedni hitro obračajo in se počasi bližam koncu nosečnosti,bi vas prosila za nekaj nasvetov v okolici MB.

1,Kje lahko kupim ugodno plenice Pampers(novorojenčka),ali morda kakšno drugo znamko,ki je tudi zelo kvalitetna in ugodna? Jaz jih kupujem v Avstriji v Bippi in me tam pridejo najceneje (made in Germany), drugače so poceni tudi v Mullerju. Jaz občasno uporabljam tudi Mullerjevo znamko Beauty baby, pa je tut supercauser posted image (paket plenic pride 5,99€ in so mi enako dobre kot pamperske)
2.Rada bi tu di kupila knjigo moj otrok,v katero vpisuješ vse od rojstva naprej,morda ve katera kje se jo da kupiti ceneje? Jaz sem jo kupila v DZSju, stala je okoli 14€.
3.Kaj ste kupile za svoje dojenčke mandljevo ali olivno olje? Mandljevo je lahko alergen. Kupi otroško olje, vendar preglej sestavine. Za kopel sem kupila oljno kopel Linola Fett. Sedaj obstaja tudi Linola Baby/linola BEBE - ne vem točno, sem pa zadnjič zasledila. Drugače pa olivno, ja.
4.Doma že imam 70%alkohol ali ima rok trajanja? Verjetno ga ima. Ampak tudi če je staro kakšnih 6m ni neke panike. Drugače ga je meni dala patronažna. Nujno ga potrebuješ za čiščenje popka.

Hvala za vaš trud in LP!

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 18:40:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 18:54:37   
Anonimen
Še en kemijski odgovor glede alkohola.

Na nek način bi lahko rekli, da ima rok trajanja. Namreč vsakič ko odpreš plastenko nekaj alkohola shlapi. Torej imaš vsakič manj odstotno raztopino alkohola. Vendar izhlapevajo majhne količine in zato ni nek problem, če je star. Dokler ima še kar oster vonj po alkoholu bo čisto dobro deloval.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2007 19:46:34   
benika
1,Kje lahko kupim ugodno plenice Pampers(novorojenčka),ali morda kakšno drugo znamko,ki je tudi zelo kvalitetna in ugodna? Mueller. Se pa strinjam s hrabro miško, ni nujno, da ti bodo Pamperske ustrezale, zato ne kupuj na zalogo.
2.Rada bi tudi kupila knjigo moj otrok,v katero vpisuješ vse od rojstva naprej,morda ve katera kje se jo da kupiti ceneje? So cene povsod enake, razlika je mogoče le v centu ali dveh. Jaz sem jo kupila v Pikapolonici.
3.Kaj ste kupile za svoje dojenčke mandljevo ali olivno olje? Mandljevo
4.Doma že imam 70%alkohol ali ima rok trajanja?
to pa ne bi vedela, ampak po moje, če ga nimaš odprtega že eno leto, potem ni panike

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?