Strawberrie Cherrie -> RE: prosim za nasvet kje kaj kupiti (13.9.2007 17:58:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: p&b Ker se tedni hitro obračajo in se počasi bližam koncu nosečnosti,bi vas prosila za nekaj nasvetov v okolici MB. 1,Kje lahko kupim ugodno plenice Pampers(novorojenčka),ali morda kakšno drugo znamko,ki je tudi zelo kvalitetna in ugodna? Jaz jih kupujem v Avstriji v Bippi in me tam pridejo najceneje (made in Germany), drugače so poceni tudi v Mullerju. Jaz občasno uporabljam tudi Mullerjevo znamko Beauty baby, pa je tut superca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] (paket plenic pride 5,99€ in so mi enako dobre kot pamperske) 2.Rada bi tu di kupila knjigo moj otrok,v katero vpisuješ vse od rojstva naprej,morda ve katera kje se jo da kupiti ceneje? Jaz sem jo kupila v DZSju, stala je okoli 14€. 3.Kaj ste kupile za svoje dojenčke mandljevo ali olivno olje? Mandljevo je lahko alergen. Kupi otroško olje, vendar preglej sestavine. Za kopel sem kupila oljno kopel Linola Fett. Sedaj obstaja tudi Linola Baby/linola BEBE - ne vem točno, sem pa zadnjič zasledila. Drugače pa olivno, ja. 4.Doma že imam 70%alkohol ali ima rok trajanja? Verjetno ga ima. Ampak tudi če je staro kakšnih 6m ni neke panike. Drugače ga je meni dala patronažna. Nujno ga potrebuješ za čiščenje popka. Hvala za vaš trud in LP!
|
|
|
|