|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nimam apetita
13.9.2007 9:53:35   
T`rdeča
Js pa mam eno težavo in sicer samo to, da res nimam apetita. Počutim se nekako tako: pravjo da bi mogla jest za enega ali dva, js jem pa za pol. Ničesar se mi ne lušta prav fejst. Že od začetka nosečnosti nisem mela nobenih težav s slabostjo al kaj takega, ampak mi enostavno ni za jesti. Saj se prisilim, da mam več obrokov, ampak...ne vem, ni glih dobr. Nikol nisem mela težav niti s težo (65 kg).
Na primer zjutraj jem mlečne izdelke: mleko+kruh, jogurt, mlečni gris ... vse 1 šalco (2dl). Pol kako jabko al hruško, pride kosilo pojem samo eno porcijo, pa še za večerjo kaj mlečnega. Zvečer sem pa čist napihnjena. Je to zaradi mleka? Se mi zdi da malo pojem , poleg tega pa sem, odkar spremljam svojo nosečnost, shujšala na 63. Skrbi me, ker bi mogla počas pridobivat na teži (sem že 12 tednov in pol noseča), pa ni nič od tega.
Skoz, ampak res skoz pa mislim na dobro svojga otročka, ker sem že lani imela težave (SS), pa se kr naprej sekiram in silim s hrano. Kdaj se bom začela rediti??? Skrbi me, ker je prehrana zeloooooo pomembna.
Bi mogla povedat ginekologinji?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nimam apetita
13.9.2007 10:02:26   
nora
Nič hudega ni, je še zgodaj, Jaz sem šele proti koncu začela pridobivati na težo. Jej kolk si lačna, tisto kar poješ pa naj bo bogato z vitamini in minerali.

(odgovor članu T`rdeča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2007 10:56:17   
TinkiBinki
Verjetno si malo preveč zaskrbljena in mogoče malo depresivna. Ne se sekirat, uživaj v nosečnosti, v rasti trebuščka, spremljaj, kako raste bitje v tebi in si najdi kako razvedrilo. Kar se pa hrane tiče pa tako, kot ti je napisala Nora, tisto kar ješ, jej kvalitetno.
Uživaj!!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2007 11:23:25   
T`rdeča
Hvala punce user posted image , res jem takrat ko sem lačna in tolk, da mam za sebe dost....pa kaj ko me kr sekirajo (kr poslušam kak se druge redijo, pa bi se js tud mal). 
To, da morš jest za dva že dolg ne drži, a ne?
Depresivna nisem, sam skrbi me, če dobi otroček dost za jest (kar pač rabi).

Sej, pomirile sta me pa user posted image . Bom delala na tem, da se ne bom obremenjevala, pač bom jedla zdravo hrano in tolk, da JS ne bom lačna.

LP!

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2007 12:15:19   
Nasy
Boš že videla, kako napreduješ ti, kako napreduje črviček v tebi. Bodi vesela, če se ne rediš, morda se bodo čez čas začele drugačne tegobe-lakota ob vseh urah in s tem rast kilcuser posted image Jaz na začetku nisem mogla jesti zaradi slabosti. Zdaj nimam več teh problemovuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu T`rdeča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2007 12:16:37   
BLAŽIKA
Jaz se nise3m do 5 meseca skoraj nič zredila, potem je šlo dva meseca nekaj malega gor, zadnja dva meseca pa me je dobesedno razneslo, smo mogli doma skoraj vrata širituser posted image user posted image user posted image . Mi pa ni bilo niti en dan slabo v nosečnosti. Nič ne skrbi še bo prišel tisti pravi apetit.user posted image

Pa čim lepšo nosečnost ti želim.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu T`rdeča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2007 13:50:51   
Lunca1
No jaz sem bila podobna v tej nosečnosti. nisem in nisem mogla spravit vase več kot pol kosila. Shujšala sem 3 kg. Zdaj sem noseča 23 tednov in 4 dni, pa imam še vedno 2 kg minusa. Pa se nič ne sekiram. Vsaj ne bo veliko za preč spravt. G mi je rekla, da je zaenkrat še v redu.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2007 14:16:09   
misar
ja glede na to da nimaš ravno 30 kg mislim, da ni panike, če se nič ne zrediš user posted image user posted image  
uživaj v nosečnosti, jej kar ti paše in ne sekiraj se, če se ne rediš...jaz sem na polovici pa sem pridobila le 1 kg in pol. me je ginekologinja prav pohvalila...pa sem kar suhica.

Lep dan

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2007 16:05:27   
Majček28
čao, punce, naj se še jaz priklopim dabati.
ravno danes sem namreč o tem premišljevala, o pridobivanju teže namreč!
Berem po forumih in vsem se že nekako pozna trebušček v 12 tednu ali celo prej, pridobijo že kakšen kg,... no jaz pa nič user posted image  celo v minus sem šla od takrat ko sem izvedela, da sem noseča. Ni mi slabo, bruham ne, sem pa odvisna od svojega želočka, ki mi zna zelo dobro povedat kaj bi on jedu in kaj ne, kdaj bi jedu in kolk al pa sploh nič.
Tolažim se s tem, da tiste ki bruhajo tudi na začetku izgubijo na teži, jaz pa vsaj bruham ne.
Tako, zdaj nas je pa že neki v enaki situaciji in nismo edine na svetu, a ne da je zdaj mal lažje??user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2007 10:00:25   
san
pomembna je kvaliteta hrane, ne kvantiteta. in že zdavnaj ne velja več, da moraš jesti za dva - to ti gotovo kakšbne starejše osebe govorijo. glavno je, da ne stradaš in da poješ kaj pametnega, kadar ti paše. bolje je, da se zrediš čisto malo, kot pa veliko preveč. to, da nimaš povečanega apetita je veliko bolkjše kot pa, da bi se nažirala. jaz mam ravno kontra problem, se moram brzdat pri hrani, ker sem skoz lačna, pa sem tolk noseča kot ti.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2007 10:12:32   
MarijaPo
Tudi jaz mislim, da zaenkrat se ni sile.
Bolj pomembno je, ce se mogoce bojis, da se bos prevec zredila in da bos debela. Ce imas torej kaksne psiholoske zavore zaradi hrane. Ce jih ni, potem bo tudi apetit prisel sam od sebe, ce pa imas kaksne strahove, ki so povezani s hrano, potem pa jih moras takoj zacet resevat, sicer ne bo dobro.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.9.2007 19:02:36   
koala
Jaz se nebi sekirala, tisto da moraš jesti za dva pa je že zdavnaj preživeto, kolikor jaz vem se poveča samo potreba po vitaminih in mineralih. Ko ješ pojej nekaj kakovostnega. Meni je g rekel da naj jem ko sem lačna, je pa res da mi pašejo manjši obroki, a so zato pogostejši.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.9.2007 19:09:28   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Jaz se nise3m do 5 meseca skoraj nič zredila, potem je šlo dva meseca nekaj malega gor, zadnja dva meseca pa me je dobesedno razneslo, smo mogli doma skoraj vrata širituser posted image user posted image user posted image . Mi pa ni bilo niti en dan slabo v nosečnosti. Nič ne skrbi še bo prišel tisti pravi apetit.user posted image

Pa čim lepšo nosečnost ti želim.user posted image

No,tudi jaz...sedaj sem v 33 tednu..in mam občutek,da me bo razneslo..user posted image user posted image ...
O kg sploh ne bi,ker se kr bojim stopit na tehtnico... A se kej ustavi,al bo tko do 40 tedna...ko  bom verjetno eksplodiralauser posted image user posted image no,če ne zaradi drugega zaradi popadkov....user posted image user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.9.2007 17:09:49   
Skabi
Jaz sem noseča 10 tednov in sem v tem času shujšala za 3 kg - zaradi bruhanja in tud apetita nimam. Samo men je G rekla, da bom šla na infuzijo, če do naslednjega tedna ne bo boljše.user posted image  Pa mam sicer čisto normalno težo.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.9.2007 14:16:09   
T`rdeča
Vidim, da nas je kr neki takih ki se jim nič kaj ne lušta preveč po hrani.
Prejšni tedn sem bila prehlajena in sem mislila, da je pomanjkanje apetita zarad tega. Pa okusa nisem mela na jeziku...pol ti pa res ni nič dobr za pojest. Zdaj sem že ok, ampak kile in apetit se ne predata. Nočeta it gor...mi pa že mal bol paše jest tist, kar si sama skuham (mmmm to je dobr....vem kaj je treba dat not da paše mojmu želodčku).

Povejte mi, a se fejst matrate z zelenjavo in sadjem? Meni sadje še nekak gre, če ne drugače, si skuham kak domač kompot. Ampak zelenjava user posted image !!!! Jo pojem v solati, 3-4x na tedn. Sej ni treba vsak dan, ne? No upam.

Čau!

(odgovor članu T`rdeča)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.9.2007 14:24:30   
T`rdeča
Majček28, meni se je kr fejst user posted image , ko sem prišla po dolgem dopustu nazaj v službo, noseča 12 tednov in so ble user posted image  babnice čist vesele, ker sem zgledala bol drobna kot prej (čeprav nisem drobna). Mal sem jezna na njih, ker se grdo obnašajo, zato jim rečem babnice. So mi fovš user posted image  ?!!
Takrat se mi na trebuhu še res ni nič vidlo, zdaj se pa, če ornk dobr pogledaš. Pa še vseeno ni očitno. Hlače še dobim gor, ampak me že mal tišijo, tako da cel dan ne zdržim. Čakam na kaj bolj elastičnega, kar sem naročila po katalogu.
Čau!

(odgovor članu T`rdeča)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.9.2007 17:23:44   
Svet
Jz mislim, da vsaki od nas paše točno tisto, kar naše pikice potrebujeo. Sej ne pretiravamo (čeprav se ob silnem apetitu to meni na trenutke celo zazdi).
Tudi če greš kako kilo dol, jih pol spet pridobiš. Jz sem šla tud v prvih 2 mes dol za 2 kg, pa sem zdaj v 16t, pa sem že 3 kg težja:) Jem pa vse in zdi se mi da nenormalno veliko:)

(odgovor članu T`rdeča)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.