T`rdeča -> Nimam apetita (13.9.2007 9:53:35)
|
Js pa mam eno težavo in sicer samo to, da res nimam apetita. Počutim se nekako tako: pravjo da bi mogla jest za enega ali dva, js jem pa za pol. Ničesar se mi ne lušta prav fejst. Že od začetka nosečnosti nisem mela nobenih težav s slabostjo al kaj takega, ampak mi enostavno ni za jesti. Saj se prisilim, da mam več obrokov, ampak...ne vem, ni glih dobr. Nikol nisem mela težav niti s težo (65 kg). Na primer zjutraj jem mlečne izdelke: mleko+kruh, jogurt, mlečni gris ... vse 1 šalco (2dl). Pol kako jabko al hruško, pride kosilo pojem samo eno porcijo, pa še za večerjo kaj mlečnega. Zvečer sem pa čist napihnjena. Je to zaradi mleka? Se mi zdi da malo pojem , poleg tega pa sem, odkar spremljam svojo nosečnost, shujšala na 63. Skrbi me, ker bi mogla počas pridobivat na teži (sem že 12 tednov in pol noseča), pa ni nič od tega. Skoz, ampak res skoz pa mislim na dobro svojga otročka, ker sem že lani imela težave (SS), pa se kr naprej sekiram in silim s hrano. Kdaj se bom začela rediti??? Skrbi me, ker je prehrana zeloooooo pomembna. Bi mogla povedat ginekologinji?
|
|
|
|