Barbs
|
Mar nisi hotela slišat mnenja o tej zadevi, Vesna? Si. Naslednjič napiši, da sprejemaš samo komentarje oseb, ki mislijo natančno tako kot ti. Ampak potem teme sploh ne rabiš , nekako...se mi zdi... Pa odloči se, kaj te moti - malček, ki si ga hotela izločiti iz skupine (prvi post) ali odnos vzgojiteljic in malček sploh ne (zadnji post) , ali.... Jaz te razumem, ne rečem, da ne, frišna mamica si, mamica edinčka, strah te je, da se mu ne bi kaj zgodilo, vsak njegov ugriz tebe bolj boli kot njega... vem. Tudi moji dve tastarejši sta bili že kdaj ugriznjeni ( no ja, tastarejša zadnjič na vratu, ampak ni nič prijokala domov ) , bila sem besna, sem zasliševala "kdo te je, zakaj te je, a ga je tršica kaj nakregala ipd..." Tudi predavanja smo imeli na to temo in vse sorte.... Skušamo ti z mnenji pomagat, ker si prosila za mnenja. In če 20 ali 30 ljudi pravi, da nekaj "ne more biti tako" , potem se jaz , ko si kdaj kaj zapičim v glavo, malce zamislim nad sabo in si rečem " ti stara, mogoče ga pa res mal serješ..." Pa se mal pohladim in še enkrat premislim, pa se skoraj vedno izkaže za dobro. Ampak, tega sem se naučila šele z leti, priznam.