|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako vas kličejo
27.11.2004 9:03:47   
KIRA
vaši partnerji?? mene največkrat s kakim "sonček" ali pa "srček" ali kaj takega. bolj redko po imenu.. pa me zanima, kako je to pri vas - kako se kličete med sabo.. pred najjino punči, pa se kličeva mama in ati. najbrš se bo to "prijelo".:zmeden:9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kako vas kličejo
27.11.2004 9:22:50   
Pupica
mene kliče lubi. no in jaz tudi njga tako.problem nastane,ko je na obisku še kakšen par, ki tudi svojega partnerja/ko kliče lubi. takrat se ponavi 3-glasno sliši "Prosim?":)-:)-:)-:)-
aja kadar pa se pogovarjava skupaj z najino princesko sva pa oči in mamica

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kako vas kličejo
27.11.2004 9:28:04   
emaa
Midva kar po imenih al pa lubi, včasih ko sva sentimenalna pa po vzdevkih, ki sva si jih dala na začetku: bolha in gnidica

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kako vas kličejo
27.11.2004 9:52:55   
neja23
midva pa od kar imava malo kar oči in mami.Pa tudi mala sedaj že dojema kdo je kdo in zna poklicati če je je res nuja drugače se mi pa zdi da se ji ne lubi.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kako vas kličejo
27.11.2004 10:13:31   
VALENTY
no,v glavnem sva mami pa ati,med hecom pa tud stara ali stari-bolj lubkovalno:)-:)-:)-:)-mislim,pa da sva v glavnem vse:odvisno od dneva in "želja" lubi,srči,drga,............no,zdaj si pa to lahko vsak po svoje razlaga hihihi:)-:)-:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kako vas kličejo
27.11.2004 10:15:22   
saba01
oj
mene,kar mami.
Lp,Sabina:sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kako vas kličejo
27.11.2004 13:10:19   
Anonimen
odvisno od dneva...in razpolozenja:)-se vedno kaj lepega najde:love:

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kako vas kličejo
27.11.2004 14:07:42   
kimi
Mene kliče buci (to je beseda za debelo čeprav sem jaz nasprotje od debelosti pa kljub temu).

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kako vas kličejo
27.11.2004 16:44:01   
princeska Zala
Jaz sem bila že :muca:,:kuza:,zajček(zgleda da ga spominjam na male živalce):)-:)-:)-
Zdaj sem pa večinoma mami in on ati.Če ga pokličem po imenu,pa ve da sem slabe volje.:grrr:
:rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kako vas kličejo
27.11.2004 17:20:22   
frutka_
Jaz sem ini mucin in mančkin (to smo pri nas vsi!) pa včasih sem hot mamma..

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kako vas kličejo
27.11.2004 19:02:17   
Pinja
Odvisno od situacije. Jst njega ponavad bučko al pa tastar, on pa mene bubi pa tastara, če me hoče zbadat pa Pinja Fox :grrr:! Če sva pa kej našpičena, pa po imenih!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kako vas kličejo
27.11.2004 20:23:10   
tina.nika
Ponavadi sem kr babika, sploh če kej rabi. Mojga pa sem včasih klicala sandokan, zdej ga že dolgo nisem:zmeden2:, bo že vedu zakaj :)-;) Mami in ati sva pa samo takrat ko se pogovarjava z Niko.:love:
lp, Tina:sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kako vas kličejo
27.11.2004 21:15:27   
Tipi
mi pa kar po imenih. Zdaj ko imava pupiko pa večkrat ati in mami ali mamika.

lp:sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kako vas kličejo
27.11.2004 21:24:35   
Urša
Bubi, jst tud njega tko... Mal neugodna situacija je npr. v kaksni trgovini, ko pozabim in ga poklicem BUBI, PEJT GLEDAT! On se bi pa najrajs v zemljo udru... Jst pa kdaj se postekam ne, ko mi je to tko spontano. :)-:)-:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kako vas kličejo
27.11.2004 23:44:14   
Anonimen
Midva se kličeva po imenih, ob Tiborju pa mami in oči. Potem pa je smešno, ko mi Gorazd (partner) reče mami, Tibor (sin) pa Leja. Za tamalga, ki je star dve leti in pol, sem že skozi Leja, razen kadar se heca, mi reče mami, kot bi me hotel zafrkavati. Pa sem mu že stokrat razložila, da sem jaz njegova mami, on pa moj otrok, da tako je in pika..., ha, ha, ha...

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   kako vas kličejo
27.11.2004 23:57:35   
Jančika_
Oba sva bubi (pa Joeju ni nič nerodno, še fajn se mu zdi:love: ), jaz sem poleg tega še Piki Kviki, Joe pa Muki Smuki. Se že vsi delajo norca iz naju, enkrat sem se na eni poroki na prostem čez cel travnik zadrla - Muuuuuuuuuuuki, pol je pa 40 ljudi glave obrnilo,da so videli, kdo je to:)-. Mali je pa itak vse od žabike do gnidike, pa Vasika Basika, pa vse možne izpeljave miškota...:)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kako vas kličejo
28.11.2004 13:05:06   
Urša
:)-:)-:)- Si predstavljam, Jancika! ;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   kako vas kličejo
29.11.2004 7:46:38   
Lenny
Moj dragi me je že na začetku "krstil" za miško in pri tem je ostalo. Zdaj pa mali poka od smeha, ker ga je enkrat slišal, da me je tako poklical. Ko se mi hoče mali razgrajaček posebej prikupiti, kliče: "Mamiiii miiiiiša!" :)- :)- :)- :)- :)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?