kako vas kličejo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KIRA -> kako vas kličejo (27.11.2004 9:03:47)

vaši partnerji?? mene največkrat s kakim "sonček" ali pa "srček" ali kaj takega. bolj redko po imenu.. pa me zanima, kako je to pri vas - kako se kličete med sabo.. pred najjino punči, pa se kličeva mama in ati. najbrš se bo to "prijelo".:zmeden:9nebesa

Pupica -> kako vas kličejo (27.11.2004 9:22:50)

mene kliče lubi. no in jaz tudi njga tako.problem nastane,ko je na obisku še kakšen par, ki tudi svojega partnerja/ko kliče lubi. takrat se ponavi 3-glasno sliši "Prosim?":)-:)-:)-:)-
aja kadar pa se pogovarjava skupaj z najino princesko sva pa oči in mamica

emaa -> kako vas kličejo (27.11.2004 9:28:04)

Midva kar po imenih al pa lubi, včasih ko sva sentimenalna pa po vzdevkih, ki sva si jih dala na začetku: bolha in gnidica

neja23 -> kako vas kličejo (27.11.2004 9:52:55)

midva pa od kar imava malo kar oči in mami.Pa tudi mala sedaj že dojema kdo je kdo in zna poklicati če je je res nuja drugače se mi pa zdi da se ji ne lubi.

VALENTY -> kako vas kličejo (27.11.2004 10:13:31)

no,v glavnem sva mami pa ati,med hecom pa tud stara ali stari-bolj lubkovalno:)-:)-:)-:)-mislim,pa da sva v glavnem vse:odvisno od dneva in "želja" lubi,srči,drga,............no,zdaj si pa to lahko vsak po svoje razlaga hihihi:)-:)-:)-

saba01 -> kako vas kličejo (27.11.2004 10:15:22)

oj
mene,kar mami.
Lp,Sabina:sloncek:

Anonimen -> kako vas kličejo (27.11.2004 13:10:19)

odvisno od dneva...in razpolozenja:)-se vedno kaj lepega najde:love:

kimi -> kako vas kličejo (27.11.2004 14:07:42)

Mene kliče buci (to je beseda za debelo čeprav sem jaz nasprotje od debelosti pa kljub temu).

princeska Zala -> kako vas kličejo (27.11.2004 16:44:01)

Jaz sem bila že :muca:,:kuza:,zajček(zgleda da ga spominjam na male živalce):)-:)-:)-
Zdaj sem pa večinoma mami in on ati.Če ga pokličem po imenu,pa ve da sem slabe volje.:grrr:
:rozica:

frutka_ -> kako vas kličejo (27.11.2004 17:20:22)

Jaz sem ini mucin in mančkin (to smo pri nas vsi!) pa včasih sem hot mamma..

Pinja -> kako vas kličejo (27.11.2004 19:02:17)

Odvisno od situacije. Jst njega ponavad bučko al pa tastar, on pa mene bubi pa tastara, če me hoče zbadat pa Pinja Fox :grrr:! Če sva pa kej našpičena, pa po imenih!

tina.nika -> kako vas kličejo (27.11.2004 20:23:10)

Ponavadi sem kr babika, sploh če kej rabi. Mojga pa sem včasih klicala sandokan, zdej ga že dolgo nisem:zmeden2:, bo že vedu zakaj :)-;) Mami in ati sva pa samo takrat ko se pogovarjava z Niko.:love:
lp, Tina:sloncek:

Tipi -> kako vas kličejo (27.11.2004 21:15:27)

mi pa kar po imenih. Zdaj ko imava pupiko pa večkrat ati in mami ali mamika.

lp:sloncek:

Urša -> kako vas kličejo (27.11.2004 21:24:35)

Bubi, jst tud njega tko... Mal neugodna situacija je npr. v kaksni trgovini, ko pozabim in ga poklicem BUBI, PEJT GLEDAT! On se bi pa najrajs v zemljo udru... Jst pa kdaj se postekam ne, ko mi je to tko spontano. :)-:)-:)-

Anonimen -> kako vas kličejo (27.11.2004 23:44:14)

Midva se kličeva po imenih, ob Tiborju pa mami in oči. Potem pa je smešno, ko mi Gorazd (partner) reče mami, Tibor (sin) pa Leja. Za tamalga, ki je star dve leti in pol, sem že skozi Leja, razen kadar se heca, mi reče mami, kot bi me hotel zafrkavati. Pa sem mu že stokrat razložila, da sem jaz njegova mami, on pa moj otrok, da tako je in pika..., ha, ha, ha...

Jančika_ -> kako vas kličejo (27.11.2004 23:57:35)

Oba sva bubi (pa Joeju ni nič nerodno, še fajn se mu zdi:love: ), jaz sem poleg tega še Piki Kviki, Joe pa Muki Smuki. Se že vsi delajo norca iz naju, enkrat sem se na eni poroki na prostem čez cel travnik zadrla - Muuuuuuuuuuuki, pol je pa 40 ljudi glave obrnilo,da so videli, kdo je to:)-. Mali je pa itak vse od žabike do gnidike, pa Vasika Basika, pa vse možne izpeljave miškota...:)

Urša -> kako vas kličejo (28.11.2004 13:05:06)

:)-:)-:)- Si predstavljam, Jancika! ;)

Lenny -> kako vas kličejo (29.11.2004 7:46:38)

Moj dragi me je že na začetku "krstil" za miško in pri tem je ostalo. Zdaj pa mali poka od smeha, ker ga je enkrat slišal, da me je tako poklical. Ko se mi hoče mali razgrajaček posebej prikupiti, kliče: "Mamiiii miiiiiša!" :)- :)- :)- :)- :)-

Stran: [1]