Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V katerm obdobju ste se redile? 13.9.2007 10:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je šlo po 1 kg na mesec, v 6. mesecu pa 4kg, potem spet po 1kg, v 9. mesecu pa 1 kg na 14dni. Sedaj sem na 13kg+ in imam PDP čez 14 dni. Pa nič ne zatekam, tako da je verjetno kaj za hude čase...
|
|
|
|
RE: V katerm obdobju ste se redile? 13.9.2007 12:02:57
|
|
|
|
papica2
|
Jaz sem se v prvi nosečnosti največ na začetku nosečnosti (prva dva meseca, največ še preden sem se sploh zavedala, da sem verjetno noseča - me je nosečnost prehitela za kakšen mesec, pa sem še kakšnih 14 dni po izostanku menstruacije jo še vedno čakala ), ter nato od cca 22 tedna do 30 tedna. Potem mi je začel nagajati želodec in sem se v zadnjih dveh mesecih zredila kaka 2 kg oz. se je po moje dojenček, jaz sem hujšala. no skupaj sem se takrat zredila 9 kg. Zdaj v drugi nosečnosti (29 teden) pa bo verjetno spet podobno, ker me zadnji teden spet začenja peči zgaga in ne smem niti pogledati čokolade, mastnega, konzervansov,.... (skratka vsega kar redi) . Do sedaj sem se torej zredila 8 kg...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.9.2007 14:11:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: V katerm obdobju ste se redile? 15.9.2007 14:00:35
|
|
|
|
NELY00
|
Lep pozdrav! Jaz se vsak mesec zredim kot da sem plačana za to.Na mesec pridobim po 3 kilograme, srečo imam da nisem videti kot bunka samo zato da sem bila prej presuha.Sedaj sem v 27 tednu in računam da bom nekje do konca nosečnosti pridobila do 30 kg ali pa več.Lp
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?