|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmrzovalna skrinja - a ma katera gorenje
8.9.2007 21:59:02   
Gina
Tri mesece nazaj sem kupila zmrzovalno skrinjo od gorenja. Vanjo sem do sedaj že res veliko vložila. Včeraj pa mi moj pove, da jo je našel odtajano (sicer zaprto). Varovalko je vrglo ven že očitno par dni nazaj in tričetrt reči sem morala vreči proč. Strašno mi je bilo hudo, saj je bilo v tisto hrano vloženega ogromno dela, če ves material pustimo ob strani. Samo na dnu je ostalo nekaj zmrznjenega. Danes normalno dela, vendar se jaz ne upam več vanjo dati nič, ker ne vem, kdaj bo spet crknila. Stala je normalno v zračnem in ne preveč toplem prostoru, stran od zidu, skratka, nobenih faktorjev, ki bi ovirali karkoli. Klicala bom sicer servis, a vendarle....

Enaka reč se mi je zgodila z gorenjevo malo skrinjo, ki je nad hladilnikom pred 5. leti, ko sem po treh mesecih morala vreči ravno tako vse proč, vendar je tedaj "šel ven plin" in so me še obtožili, da sem sama kriva, ker ni bilo kao dovolj zračenja, bla bla bla, pa ga je bilo, iskali so izgovor, da je crknilo, da ne bi plačali servisa - fuj packi. 

Ali vam gorenjeve skrinje normalno delajo ali imam samo slučajno tako smolo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zmrzovalna skrinja - a ma katera gorenje
8.9.2007 22:09:03   
mala maja
nam dela dobro.user posted image (trkam), imam pa malo omaro in ne ležeče.

Tašči je pa zadnjič tud čisto iz nenada vrgo ven fit, pa smo ugotovili, da je skrinja kriva. In baje zato ker ima tašča(ki še rihta stanovanje) preveč aparatov priklopjenih na eno fazo. Takoj ko smo vklopili skrinjo je vse vrglo ven.

Probaj jo vklopit v drugo vtičnico. Mogoče je prešibak tok zanjo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2007 22:14:45   
Gina
Ne, to ne more biti. Vtičnica, na katero je priklopljena skrinja, ima svojo varovalko in tisto je ven vrglo. Priklopljena pa je bila nanjo samo skrinja.

Elektriko imamo v hiši celo na novo poštimano, tako da je ta reč izključena.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2007 22:33:54   
mala maja
sam ugibam, pri nas je tud nova hiša in nova elektrika, pa se je zgodilo prav to in to tam kjer je v bodoče vse pripravljeno za šiviljsko delavnico(se pravi bi moral biti še toliko bolj močen tok)

Jaz bi pa na tvojem mestu vseeno poklicala na gorenjev servis, in vztrajala naj jo pridejo pogledati(saj imajo 5 let garancije). Bolje prej kot prepozno, da bodo spet rekli, da je tvoja krivda.user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2007 22:37:01   
Gina
Ja, saj bom poklicala, ker tole je bilo pa tu mač. Res sem žalostna.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.9.2007 10:02:10   
*alja*
Mi imamo 2 od Gorenja! Ena je stara nekje 5 let, druga pa par mescev in se nam še ni nič takega zgodilo!

Tako da kar poklič, mogoče je kaka serijska napaka (mi smo naleteli na tak pomivalni stroj-ampak ne Gorenje), pa zahtevaj popravilo, al pa ti naj pripeljejo drugo skrinjo (nam so menjali pomivalca)!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.9.2007 20:33:12   
Gina
A je bil pomivalc Candy?user posted image

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

eko perilo
majch

Ste pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?

ne (50%)

da, vsekakor (15%)

da, če je tudi dizajn dober (35%)

Število vseh glasov: 215

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!