Gina -> zmrzovalna skrinja - a ma katera gorenje (8.9.2007 21:59:02)
|
Tri mesece nazaj sem kupila zmrzovalno skrinjo od gorenja. Vanjo sem do sedaj že res veliko vložila. Včeraj pa mi moj pove, da jo je našel odtajano (sicer zaprto). Varovalko je vrglo ven že očitno par dni nazaj in tričetrt reči sem morala vreči proč. Strašno mi je bilo hudo, saj je bilo v tisto hrano vloženega ogromno dela, če ves material pustimo ob strani. Samo na dnu je ostalo nekaj zmrznjenega. Danes normalno dela, vendar se jaz ne upam več vanjo dati nič, ker ne vem, kdaj bo spet crknila. Stala je normalno v zračnem in ne preveč toplem prostoru, stran od zidu, skratka, nobenih faktorjev, ki bi ovirali karkoli. Klicala bom sicer servis, a vendarle.... Enaka reč se mi je zgodila z gorenjevo malo skrinjo, ki je nad hladilnikom pred 5. leti, ko sem po treh mesecih morala vreči ravno tako vse proč, vendar je tedaj "šel ven plin" in so me še obtožili, da sem sama kriva, ker ni bilo kao dovolj zračenja, bla bla bla, pa ga je bilo, iskali so izgovor, da je crknilo, da ne bi plačali servisa - fuj packi. Ali vam gorenjeve skrinje normalno delajo ali imam samo slučajno tako smolo?
|
|
|
|