Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mamice oz. nosečke s študentskim statusom, po... 25.11.2004 18:30:20
|
|
|
|
Dadi
|
Jap...jaz sem ga ravno danes prejela po pošti. 15 jurčkov pa je nekaj. Drugače me pa zanima če je katera ki je že vnovčila bon. Pa me zanima a moraš to naenkrat kupit materijala za 15 jurjev ali lahko po obrokih. Npr. enkrat nekaj, drugič tudi kej itd.
|
|
|
|
mamice oz. nosečke s študentskim statusom, po... 25.11.2004 18:32:33
|
|
|
|
ZARA
|
:)-:)- A po posti Dadi???A mas ti mal veze na posti?? A to pol pripada vsem???
|
|
|
|
mamice oz. nosečke s študentskim statusom, po... 25.11.2004 19:04:58
|
|
|
|
Dadi
|
Ja ZARA mam veze ja. Poštar vsako jutro prinese pošto...a pri vas ne?:)-:)-:)-:)- Glede pripadanja pa...poskusi mogoče ga boš dobila.:)-:)- Samo če poštarja poznaš pol dobiš.:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
mamice oz. nosečke s študentskim statusom, po... 25.11.2004 19:08:02
|
|
|
|
ZARA
|
ja ne Dadi sm sele pol vidla, da ne spadam v to skupino mamic(vse na hitro preberem),ja sej jst zmer nekej falim... Pa ce mas take veze,se men mal zrihtej,matr...:)-8):)-
|
|
|
|
mamice oz. nosečke s študentskim statusom, po... 25.11.2004 19:14:37
|
|
|
|
Dadi
|
Ja ni problema...samo vpiš se na kakšen fax....pa še enga otročka naštimaj..pol ti bodo pa poslali..Zihr.:)-:)-:)- Žal jest sem dobila samo enga..lahko ga dam čez pol pa ti pošljem polovičko.:)-:)- un del k se moram podpisat ostane meni, ta drug del dam pa tebi.:)-:)- Se vid da nisem ta prava Gorenjka.:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?