mamice oz. nosečke s študentskim statusom, pozor!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ninca -> mamice oz. nosečke s študentskim statusom, pozor!!! (25.11.2004 17:51:28)

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Danes je v mercatorjevem katalogu MERCATOR MESEC DECEMBER na str. 10 pisalo tole 9nebesa:

DARILNI BON ZA MAMICE (OZ. :nosecka: S ŠTUDENTSKIM STATUSOM
Vzajemna zdr.zavarovalnica podarja darilni bon v vrednosti 15.000 SIT vsem rednim študentkam, ki bodo v obdobju od 1.6.2004 do 31.5.2005 postale mamice. Vrednostni bon lahko bodoče mamice izkoristijo za nakup opreme za :duda: iz širokega programa lumpi v mercatorjevih hipermarketih širom slovenije. V primeru večjega št. :duda: podarja Vzajemna darilni bon za prav vsakega. Za podrobnejše informacije o donaciji obiščite spletno stran http://www.vzajemna.si/ ali pokličite brezplačno tel. št. 080 20 60

to je to, upam da nisem kaj zamutila pa da je že kdaj blo napisano to....samo v vednost ;)

papa :kuza::kuza::kuza:

Dadi -> mamice oz. nosečke s študentskim statusom, pozor!!! (25.11.2004 18:30:20)

Jap...jaz sem ga ravno danes prejela po pošti. 15 jurčkov pa je nekaj. Drugače me pa zanima če je katera ki je že vnovčila bon. Pa me zanima a moraš to naenkrat kupit materijala za 15 jurjev ali lahko po obrokih. Npr. enkrat nekaj, drugič tudi kej itd.

ZARA -> mamice oz. nosečke s študentskim statusom, pozor!!! (25.11.2004 18:32:33)

:)-:)- A po posti Dadi???A mas ti mal veze na posti??
A to pol pripada vsem???

Dadi -> mamice oz. nosečke s študentskim statusom, pozor!!! (25.11.2004 19:04:58)

Ja ZARA mam veze ja. Poštar vsako jutro prinese pošto...a pri vas ne?:)-:)-:)-:)- Glede pripadanja pa...poskusi mogoče ga boš dobila.:)-:)- Samo če poštarja poznaš pol dobiš.:)-:)-:)-:)-

ZARA -> mamice oz. nosečke s študentskim statusom, pozor!!! (25.11.2004 19:08:02)

ja ne Dadi sm sele pol vidla, da ne spadam v to skupino mamic(vse na hitro preberem),ja sej jst zmer nekej falim...
Pa ce mas take veze,se men mal zrihtej,matr...:)-8):)-

Dadi -> mamice oz. nosečke s študentskim statusom, pozor!!! (25.11.2004 19:14:37)

Ja ni problema...samo vpiš se na kakšen fax....pa še enga otročka naštimaj..pol ti bodo pa poslali..Zihr.:)-:)-:)- Žal jest sem dobila samo enga..lahko ga dam čez pol pa ti pošljem polovičko.:)-:)- un del k se moram podpisat ostane meni, ta drug del dam pa tebi.:)-:)- Se vid da nisem ta prava Gorenjka.:)-:)-:)-

ZARA -> mamice oz. nosečke s študentskim statusom, pozor!!! (25.11.2004 19:32:06)

uredu....8):)-8)

Stran: [1]