|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pečena rdeča paprika
5.9.2007 11:16:42   
BLAŽIKA
Mene pa zanima na koliko stopinj pečete rdečo dolgo Rog  papriko? Zanima me tudi tista mešanica z kisom in vodo, kakšno naj bo razmerje in kaj še se vse da noter. Sicer sem papriko pekla že pred leti tako da postopek poznam , le recept za to mešanico kisa sem izgubila.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pečena rdeča paprika
5.9.2007 11:21:36   
Valentina
ne vem, o kakšni mešanci ti to...verejtno jih bi rada dala v kozarce user posted image
Tega ti ne bi vedla povedat. Lahko ti pa povem, da jih jaz enostavno "spečem" v pečici ( v pleh dam še kak dcl vode), jih olupim in počakam, da se ohladijo. Ohlajene dam v vrečko, zavarim in vržem u skrinjo. Pakiram pa po 2 kom skupaj, ker to jem potem sama pa še itr se odtajajo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 14:56:29   
BLAŽIKA
Ja za v kozarce vlagat me zanima. 

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Valentina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2007 9:57:53   
jade1
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=7167
Jaz sem jo delala takole. Odlična je.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2007 11:28:23   
Tajduška
Mene pa zanima ali jo lahko najprej očistim (semena ) in potem opečem???

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2007 16:28:41   
mikina
Jaz dam 1 1/2 dcl olja in 1 1/2 dcl kisa, sol in obvezno strt česen (več ga je boljše je ), bilo bi ga naj 4 čajne žličke. Papriko najprej očistim nato dam pečt. Ko je pečena jo olupim in dam v mešanico, da zavre in nadevan v stekleničke. naredila sem jo kar nekaj in že veselo zmanjkuje.

(odgovor članu Tajduška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?