Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ko te nekdo zelo prizadane... 4.9.2007 21:46:14
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Malo prej je moj prišel domov in sva imela par globokoh pogovorov. In je naneslo na nekatera nesoglasja, pa povedal mi je določene stvari, ki jih je tisti dan slišal od nekoga, ki mu je nadrejen. Gre se pa zato, da je bila 'neka moja študijska zelo dobra prijateljica' udelećena pri blatenju čez mene in njega. Gre se zato, da mi je bila vedno super punca, skupaj sva šli še pred kratkim večkrat na kavico, malega se je vedno ful razveselila. Kar na 1x pa mi prekine telefon itd. Pač nisem pripisovala temu nekega big deala. Gre se pa zato, da si je nekdo nekaj narobe razlagal in je to raztrobil tudi njej. Potem je ona prilila še malo olja na ogenj, in vse skupaj je prišlo do ene velike zmede in predvsem 'neupravičenega obtoževanja za hrbtom'. Mene trenutno to zelo boli. Boli me ker me niti ni vprašala, če je kaj na tem in če je to resnično, ampak je vzela napačno dejstvo za resnično. In boli.... Gre se pa zato, da jaz za to trenutno naj ne bi vedela. Pa me grize in ne vem, kaj naj naredim. Rada bi se pogovorila in ji povedala, kako me je razočarala!
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 4.9.2007 22:02:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Rada bi se pogovorila in ji povedala, kako me je razočarala! Naredi točno to!
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 4.9.2007 22:27:09
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Vsaj pred soboto ne morem... Ker sem obljubila mojemu, da bodo najprej oni v službi razčistili.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 4.9.2007 22:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam da se ne boš preveč živcirala zaradi tega.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 4.9.2007 22:41:14
|
|
|
|
Pupica
|
Evo iz prve roke. Men se je to zgodilo, sicer mi ni bila prijateljica tista, ki je začela za mojim hrbtom razširjati laži o meni, pač pa le znanka. Njen namen je bil očrniti mene in mojega partnerja zaradi maščevalnosti in hudobije. In edino kar lahko potegnem iz tega za tebe je to, da so ljudje spoznali, da je ona tista ki napleta , laže, blati mene, in sščasoma so se vse obrnile proti njej. Vsekakor čas vedno na koncu pokaže kaj je resnica!Bilo je pa tudi meni hudo predvsem za to, ker sem pričakovala od t.i.prijateljic da bi me vprašale kaj in če je to res? Pa niso.Le slepo so verjeli tej pokveki. In tut mene je žrlo, da bi jim povedala svoje. ampak veš je brez veze, dokler sem jim jaz želela razložiti ni bilo nobenega učinka. Ko pa so same pričele dojemati bistvo, pa so počasi začele tudi iskati resnico. In kaj je res in kaj ni. Danes sem z vsemi zopet OK, a grenak priokus ostaja. Ti se pa nikar ne žri. Že to, da ti je to naredila, ti da vedeti, da ti ni bila prijateljica.Torej se sploh ne trudi povedati kako te je razočarala in da si mislila, da sta frendice. Pusti jo. bo že spoznala kaj je storila. In prišel bo čas, ko ji boš rekla kar si misliš!
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 4.9.2007 22:48:06
|
|
|
|
Slončica
|
Molk najbolj boli.Če ji boš neki težila in otla izsilit priznanje da je lagala boš izpadla skrajno patetično in boš zarad nastopa še bol podžgala umazanko.Ignoriraj in prave prijatelje boš hitro ločila od plevela.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 5.9.2007 7:37:18
|
|
|
|
srki
|
Jaz bi ji tudi povedala, čeprav nisi nič kriva in ji sicer nisi dolžna razlagati tega, kar je sama zakuhala. Pa vseeno, zavoljo prijateljstva, ki sta ga imeli prej, bi nekako čutila, da ji razložim in odprem oči. Madona, kaj jeziki in nepremišljenost naredita!
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 5.9.2007 8:07:20
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zdajle trenutno itak nič ne morem ; niti je prosit za razlago, niti ji povedat, da od nje tega nisem pričakovala, pa da me je razočarala. Se pa tolažim, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha, in bom verjetno po soboto dosti bolj premišljena, predvsem pa hladna. Ker že danes gledam na stvari iz drugega zornega kota, predvsem se pa strinjam s tem, ko je ena rekla - v nesreči spoznaš prijatelje.
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 5.9.2007 9:11:46
|
|
|
|
Saša27
|
Mislim, da je bolje, da pustiš času čas. Nekaj časa nazaj sem tudi jaz imela prijateljico, katera mi je zarinila nož v hrber, pa zelo globoko in boleče. V začetku sem mislila, da to ne more biti res, jaz vendar tega njej nebi nikoli naredila, ker sem jo smatrala kot prijateljico. Tudi pri meni se je začelo z neodgovarjanjem na telefon, sporočila, nato pa še, da me ni poznala na cesti če sva se srečali. Po enem letu še vedno ne vem, kaj sem ji naredila, da je tako udarila po meni. Jaz sem nažalost tip osebe, ki se preveč naveže na drugo osebo in preveč zaupam, pa me je to že večkrat močno udarilo. Na koncu se človek nauči, da ne gre zaupati nikomur.
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 5.9.2007 9:17:45
|
|
|
|
nanny06
|
prej ko boš razčistla, lažje ti bo.. lp
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 5.9.2007 9:42:56
|
|
|
|
dory
|
odvisno od cloveka....ce bi me nekdo zelo prizadel nima vec popravnih izpitov...sicer je meja pri meni dost visoka, a kdor jo prekoraci, ga ni vec v moji blizini.... ce ti bo lazje,ko bos razcistila,to naredi....kaj bo to prineslo bos pa vidla...
|
|
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 5.9.2007 9:48:44
|
|
|
|
soncece24
|
Uh, se mi je tudi že zgodilo. Verjamem, da si prizadeta, kaj takega je lep nož v hrbet. Jaz sem se že pred časom navadila, da so nekatere (sploh ženske) prave razširjevalke negativne energije. Take jaz kr skenslam oz. se jim kar se da izogibam. Sploh razno šimfarjenje in laganje oz. prikrojevanje resnice za hrbtom je tipična zadeva takih osebkov. Nimajo zadosti svojega življenja, pa se morajo pri drugih vmešavat. Če ti bo zato lažje, potem razčisti z njo, ko bo čas za to. Jaz take zadeve večinoma kr pustim pri miru, za mnenja neudeleženih ljudi mi je pa tudi že dolgo vseeno - čas itak vedno pokaže koliko je bilo na čem resnice. Sekiraj se pa zaradi takih ne preveč, škoda živcev.
|
|
RE: Ko te nekdo zelo prizadane... 5.9.2007 10:31:31
|
|
|
|
natasarobi
|
soncece24 - se podpišem pod tvoj post! london_paris - ne se preveč obremenjevat - vse se vrača vse se plača! __________________________________________________________________ Moja 'prijateljica' s katero sva bili skupaj od 7 leta in ne vem do katerega (v šoli, spali ena pri drugi, skratka delali stvari ki jih delajo prijateljice) je okoli razlagala, da jaz nisem njena prijateljica. No, kam je hodila 'jokat' je pa znano (sem mogla to povedat, čeprav ni v kontekstu zgornjim - ampak za primer, kaj se živemu človeku vse zgodi)
|
|
|
| Stran: [1] |
Telesno kaznovanje otrokLuSyLu*Ali podpirate telesno kaznovanje otroka, npr. šeškanje po riti?DA (
36%)
NE (
64%)
Število vseh glasov: 1417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!