Pupica -> RE: Ko te nekdo zelo prizadane... (4.9.2007 22:41:14)
|
Evo iz prve roke. Men se je to zgodilo, sicer mi ni bila prijateljica tista, ki je začela za mojim hrbtom razširjati laži o meni, pač pa le znanka. Njen namen je bil očrniti mene in mojega partnerja zaradi maščevalnosti in hudobije. In edino kar lahko potegnem iz tega za tebe je to, da so ljudje spoznali, da je ona tista ki napleta , laže, blati mene, in sščasoma so se vse obrnile proti njej. Vsekakor čas vedno na koncu pokaže kaj je resnica!Bilo je pa tudi meni hudo predvsem za to, ker sem pričakovala od t.i.prijateljic da bi me vprašale kaj in če je to res? Pa niso.Le slepo so verjeli tej pokveki. In tut mene je žrlo, da bi jim povedala svoje. ampak veš je brez veze, dokler sem jim jaz želela razložiti ni bilo nobenega učinka. Ko pa so same pričele dojemati bistvo, pa so počasi začele tudi iskati resnico. In kaj je res in kaj ni. Danes sem z vsemi zopet OK, a grenak priokus ostaja. Ti se pa nikar ne žri. Že to, da ti je to naredila, ti da vedeti, da ti ni bila prijateljica.Torej se sploh ne trudi povedati kako te je razočarala in da si mislila, da sta frendice. Pusti jo. bo že spoznala kaj je storila. In prišel bo čas, ko ji boš rekla kar si misliš!
|
|
|
|