Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ugotavljanje sladkorne bolezni 4.9.2007 17:42:40
|
|
|
|
Blejka26
|
mogoče je tudi da imaš premalo železa-Hb in si zaradi tega utrujena in slabotna..za sladkorno pa res ne vem zakaj se pojavi in kako.Moja stara mama jo je dobila v drugi nosečnosti,zato je bilo mene toliko bolj strah ponovne zanositve,kajti pravijo da je sladkorna dedna.. Ko sem bila prvič noseča sem se z enim doktorjem pogovarjala (ko je bil pri meni v lokalu na kavici)o sladkorni,zakaj pride do tega,pa je rekel,da je to še vedno skrivnostna bolezen,da popolnega vzroka za to še ne vejo..V glavnem jaz upam da boš v redu in da nimaš sladkorne.
|
|
RE: ugotavljanje sladkorne bolezni 4.9.2007 18:34:57
|
|
|
|
Mokka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lik Kaksna pa je meja,da je se sladkor v mejah normale in zakaj se sladkorna v nosecnosti sploh pojavi? merjeno zjutraj 3,5-5,3. Pa držim pesti, da je nimaš!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2007 21:29:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Sedenje.пеперутка16Kdaj so vaši dojenčki začeli trdno, samostojno sedeti brez pomoči ali sklanjanja?Pred 6. mesecem. (
14%)
V 6. mesecu. (
43%)
V 7. mesecu. (
14%)
V 8. mesecu. (
0%)
Po 9. mesecu. (
29%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!