Pikabu
|
Anny, tudi pri nas so bile podobne težave. Jaz sem najprej začela s tem, da ji nikoli nisem pustila zaspati na zizi. Ko je zaspala, sem jo enostavno dvignila, podrla kupček, šli sva se previt, pa nazaj jest. Jaz ji pri enem hranjenju ponujam tolikokrat, da res vidim, da ni več lačna. Se vmes kar nekajkrat odstaviva, pa potem nazaj. Pri naši je tudi problem, ker zelo hitro je in ima tako hitro poln želodček, pa seveda vmes veliko zraka, ko ga pa spraviva ven, je pa lačna in kar vztrajam, da v enem kosu čim več poje, da potem dlje zdrži. Jaz se sedaj že poskušam držati ur, da vsaj tri ure ne je in nama kar uspeva. Včesah ima tudi daljše intervale. Glede uspavanja pa poskusi z dudo. Kot so ostale rekle, kar malo jo moraš posiliti. Ne na silo, jaz sem ji jo na začetku držala toliko v ustih, da jo je malo lizala, se z njo igrala, potem je pa postopno prijela. Ji moram pa še tudi sedaj vedno malo pridržati, preden jo zagrabi.Je pa zanimivo, da je od moža ne vzame, mogoče je pa tudi res, da on ne vztraja tako dolgo. Vedno pa sedaj zaspi sama od sebe. Včasih z dudo, včasih tudi že brez, odvisno, kakšne volje je. Veliko sreče pri uvajanju novega "reda".
|