|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev
25.8.2007 9:42:18   
Anonimen
Pozdravljeni
Imam eno zelo veliko težavo. S fantom sva imela spolne odnose cca. 8,9,11,12,15 dni po menstruaciji. Delala sva na tem, da bi dobila otroka.
Približno kak teden pred naslednjo menstruacijo sem imela pa spolni odnos z nekim drugim fantom (ne vem kaj mi je bilo), ki pa ni vbrizgal vame cca. kakih 5 minut prej ga je dal ven. Čez 1 teden, ko pa naj bi dobila menstruacijo sem imela pa enodnevno šibko krvavitev z malo krči. Zanima me če je takšna krvavitev vedno strogo ugnezditvena ali tudi ni nujno. Sem pa noseča in strah me je da ni od drugega fanta. Prosim pomagajte mi z nasvetom, sem zelo prestrašena.
P.S.(menstruacijski cikel imam na 33 dni, s tem da zadnjih par mesecev sem imela neredno. Zadnja menstruacija mi je pa zamujal za cca. 7 dni. Se pravi prva men. je bila 25.06. zadnja pa naj bi bila 28.07.+cca.7dni)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev
25.8.2007 9:50:09   
Marogica
Joj, punca, saj ne vem, kaj ti naj napišem..... da ne bom moralizirala... Ne vem,  s kom si noseča, to lahko potrdi samo test očetovstva... Neredna menstruacija, sexanje z obema v približno istem času, tudi če ta drugi ni vate semena spustil, je možno, da jih je bilo dovolj v predsemenski tekočini....

Upam zate, da ti je bilo to v poduk, ne morem mimo tega, da pač ne bi moralizirala....ker delati na otroku in sexati z različnimi partnerji in to nezaščitena, je pač riziko in tega si se očitno premalo zavedala...

Vso srečo...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2007 9:55:11   
Serendipity
No, na tem mestu bi ti čestitala, ampak glede na tvojo dilemo in strah razumem da ni tistega običajnega skakanja od veselja. Razumem tvoj strah ne pa tvojega dejanja (moraliziranje ni na meni). Kdaj je bila O, bomo me težko presodile, najboljše da počakaš, da ugleda otrok luč sveta nato pa ugibaš kateremu je bolj podoben user posted image  (domnevam, da je test očetovstva izključen)

Tudi, če ga je dal prej ven, še ni 100 % zaščita ... Vse je odvisno od dneva kdaj je bila O, vgnezditvena se pa pojavi (če in komu se) ponavadi 4-6 dni po oploditvi (punce, popravite me če se motim...user posted image )

Upam, da je od tapravega fanta, ampak, pomirite te pa glih ne morem kaj preveč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.8.2007 10:08:50   
Tanayya29
hmmmm..no,fajn si si zakuhala..ampak,s tem se boš pač mogla sprijaznit!
sedaj ni pravi čas,da bi se poglabljala v to od koga je otrok,raje se osredotoči na nosečnost,da bo čimbolje vse skupaj!
Te pa ne morem potolažiti,ker si imela nezaščiten spolni odnos.

Veliko sreče ti želim...

P.s: Si razmišljala kaj o tem, da bi povedala partnerju?
Bolje sedaj,kot kasneje..no,samo v razmislek..

SREČNO!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2007 11:51:07   
mihi78
Kaj pa ti je bilo? Z enim tipom delaš na user posted image , z drugim pa še malo mimogredeuser posted image ???? Res ne bi bila rada zdaj v tvoji koži. Življenje nam ga včasih pošteno zagodeuser posted image user posted image user posted image . Upam, da se bo za vaju s partnerjem vse dobro izteklo. Na prvem mestu pa ti naj bo zdaj vsekakor user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2007 13:05:14   
kodrana
ojoj.
zanima te, če je bila vgnezditvena? ne, ni nujno. dosti žensk rahlo zakravi ali dobi rjav izcedek v dneh, ko naj bi dobile M. so pa noseče. to gre samo za padec hormona.
srečno pri reševanju nastalega problema.
test očetovstva sem pa brala pri nas v slo ne moreš delat v času, ko je otrok še v materi. torej, ko si noseča.
torej jaz takole mislim. da ti test nosečnosti pokaže plusek moraš bit noseča vsaj ene 14. dni. ti je test takoj po izostanku pokazal plus? če je, potem si najverjetneje noseča s prvim moškim. ker če bi bila vgnezditvena ti test ne bi še takoj pokazal plusa. ker po vgnezditvi rabiš še en teden, da je hormona zadosti.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.8.2007 14:53:37   
Anonimen
Dve besedi: zresni se!!!!!!!!!!

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.8.2007 14:57:04   
~Biba~
tudi če se zresni, negotovost ostaja...tako da menim, da ni prišla poslušat moralnih pridig

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2007 15:13:34   
Anonimen
no,jaz sem imela podobno izkušnjo!na srečo se je pri meni lepo izteklo(to želim tudi tebi).
In,res si nisem želela poslušat še pridig,ker to je res težka preizkušnja.Saj verjamem,da je fino malo moralizirati,kaj pa če bi se vam to zgodilo?
Punca pač vpraša za nasvet,sama pa najbolj vem kaj prestaja.
Življenje se vam res lahko v hipu obrne!Tudi jaz si nisem mislila,da se meni lahko to zgodi,a se mi je!
Saj poznate ta rek:nikoli ne reci nikoli!
Jaz sem ga dodobra okusila!In,potem dokler nisem oprostila predvsem sebi,je bilo zelo težko!Živeti v nevednosti!
Pri meni se je izteklo po dobri poti.Je bila pa res velika šola zame!

Draga anonimna,želim ti,da v miru zaživiš,ter da se vse dobro izteče!
Druge pa,svoje bedne komentarje in opazke zadržite zase!

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.8.2007 15:23:59   
andreja2000
Ohjoj!  Ja,kaj naj ti rečem? Želim ti samo,da se zadeva na koncu lepo uredi,saj vem,da je kakršno koli besedičenje sedaj odveč,je,kar je in vem,da ti niti najmanj ni lahko!Srečno!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2007 15:40:53   
marpa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

no,jaz sem imela podobno izkušnjo!na srečo se je pri meni lepo izteklo(to želim tudi tebi).
In,res si nisem želela poslušat še pridig,ker to je res težka preizkušnja.Saj verjamem,da je fino malo moralizirati,kaj pa če bi se vam to zgodilo?
Punca pač vpraša za nasvet,sama pa najbolj vem kaj prestaja.
Življenje se vam res lahko v hipu obrne!Tudi jaz si nisem mislila,da se meni lahko to zgodi,a se mi je!
Saj poznate ta rek:nikoli ne reci nikoli!
Jaz sem ga dodobra okusila!In,potem dokler nisem oprostila predvsem sebi,je bilo zelo težko!Živeti v nevednosti!
Pri meni se je izteklo po dobri poti.Je bila pa res velika šola zame!

Draga anonimna,želim ti,da v miru zaživiš,ter da se vse dobro izteče!
Druge pa,svoje bedne komentarje in opazke zadržite zase!

Najlepša ti hvala za tolažbo, verjetno veš koliko mi to zdej pomeni. Je pa res, da je to tudi zame ena ZELO VELIKA ŠOLA. Kako si pa vedla kdo je oče? Si delala test očetovstva? Je tvoj fant/mož zvedel kdaj za to?  Upam, da se bo tudi pri meni tako izteklo kot se je pri tebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2007 15:51:49   
Anonimen
no,samo da sem te malo pomirila!

ja,odločila sva se za test očetovstva.na željo partnerja!
bilo pa je res mučno...!

Želim ti vse lepo,če te še kaj zanima vprašaj!
lp.

(odgovor članu marpa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2007 15:54:12   
Anonimen
Vem za en tak primer, ko je otrok zrasel sedaj je že star nekje okoli 18 let in je čisto podoben očetu X, tko da sedaj mami nikakor ne more skriti, kdo naj bi bil oče, čeprav tudi prej ni vedela točno (al pauser posted image )al je mož al ta druga oseba X oče tega otroka.
Ker je mož prejemal kar velike kritike od prijateljev na ta račun je ta zakon propadel. Najbolj se mi pa smili otrok in zanimivo v teh letih sta mož in ta otrok bila toliko navezana en na drugega, da je otrok ostal pri njemu(sam se je tako odločil).
No mami se je pa odselila.
Kdo bi tole vse razumeluser posted image
Upam, da boš rešila tole zadevo v tvoje in otrokovo dobro, kakorkoli že.

(odgovor članu marpa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2007 16:11:52   
Anonimen

no,samo da sem te malo pomirila!

ja,odločila sva se za test očetovstva.na željo partnerja!
bilo pa je res mučno...!

Želim ti vse lepo,če te še kaj zanima vprašaj!
lp.

Ko si imela spolni odnos z drugim partnerjem si bila zaščitena? Si imela tudi ti tako šibko krvavitev(podobno vgnezditveni)? Oprosti, da te toliko sprašujem ampak mi zdej res veliko pomeni nekdo, ki me razume. Veš, ne upam nobenemu povedati za to, kar sem naredila. Čeprav včasih mi je tko težko že od teh skrbi, da bi najraje povedala partnerju, ampak ne upam. Kako in kdaj si mu pa ti povedala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.8.2007 16:21:04   
Anonimen
ja jaz sem bila zaščitena ,s fantom pa nezaščitena,ampak vseeno me je full razjedalo!

nobene krvavitve v celi nosečnosti!
Od tega je sedaj že 3,5 l. ,in danes ko sem to prebrala sem fullll podoživljala vse skupaj!
Jaz sem mojmu takoj povedala,ker mi je bilo res grozno.No, na začetku je bil šok,kasneje pa sva nekako vse skupaj speljala.
Sicer se boš sama mogla odločit,povedat ali ne povedat.Vsaj njemu!Drugim pa raje ne pravi,saj pol znajo bit pametni!
Dobro premisli kako in če povedati!
res ti želim srečo! pa v tolažbo naj ti bo saj to,da je bolj važno kdo otroka vzgaja,ne kdo je biološki oče!
lp.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.8.2007 16:34:01   
Anonimen

ja jaz sem bila zaščitena ,s fantom pa nezaščitena,ampak vseeno me je full razjedalo!

nobene krvavitve v celi nosečnosti!
Od tega je sedaj že 3,5 l. ,in danes ko sem to prebrala sem fullll podoživljala vse skupaj!
Jaz sem mojmu takoj povedala,ker mi je bilo res grozno.No, na začetku je bil šok,kasneje pa sva nekako vse skupaj speljala.
Sicer se boš sama mogla odločit,povedat ali ne povedat.Vsaj njemu!Drugim pa raje ne pravi,saj pol znajo bit pametni!
Dobro premisli kako in če povedati!
res ti želim srečo! pa v tolažbo naj ti bo saj to,da je bolj važno kdo otroka vzgaja,ne kdo je biološki oče!
lp.

Kaj so rekli pa pri njemu in pri tebi doma, so izvedeli? Kako pa zgleda ta test očetovstva? Koliko časa traja, da izveš resnico? Veš kaj je pri meni tudi, da sva oba temnolasa, tisti drugi fant je pa svetlolas. Bojim se, da bo otrok svetel ko se bo rodil. V takem primeru, bi mu pa po mojem bolj težko prikrila, da je fant oče. Strah me je, res me je strah vsega skupaj. Pa ful ga težko že čaka on in pri njemu doma. Drži pesti, da bo vse v redu.
Hvala ti za tolažbo 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.8.2007 16:46:18   
Anonimen
to sva vedela samo midva,drugim nisem pravila!
test očetovstva:opravljajo na inštitutu za sodno medicino,takrat je bilo okrog 300 tisoč tolarjev.midva sva šla ko je bila hčerka stara 1 mesec.jaz sem čakala na izvide cca 10 dni,potem pa dobiš ogromen spisek vsega!

seveda se bo vse dobro izteklo!Samo poskušaj ostati čimbolj zbrana in posveti se nosečnosti!
sej boš vidla,ko boš rodila,bo vse drugače!
otrok je tvoj,to si zapomni!

SREČNO!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?