Anonimen -> RE: zanositev (25.8.2007 16:34:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja jaz sem bila zaščitena ,s fantom pa nezaščitena,ampak vseeno me je full razjedalo! nobene krvavitve v celi nosečnosti! Od tega je sedaj že 3,5 l. ,in danes ko sem to prebrala sem fullll podoživljala vse skupaj! Jaz sem mojmu takoj povedala,ker mi je bilo res grozno.No, na začetku je bil šok,kasneje pa sva nekako vse skupaj speljala. Sicer se boš sama mogla odločit,povedat ali ne povedat.Vsaj njemu!Drugim pa raje ne pravi,saj pol znajo bit pametni! Dobro premisli kako in če povedati! res ti želim srečo! pa v tolažbo naj ti bo saj to,da je bolj važno kdo otroka vzgaja,ne kdo je biološki oče! lp. Kaj so rekli pa pri njemu in pri tebi doma, so izvedeli? Kako pa zgleda ta test očetovstva? Koliko časa traja, da izveš resnico? Veš kaj je pri meni tudi, da sva oba temnolasa, tisti drugi fant je pa svetlolas. Bojim se, da bo otrok svetel ko se bo rodil. V takem primeru, bi mu pa po mojem bolj težko prikrila, da je fant oče. Strah me je, res me je strah vsega skupaj. Pa ful ga težko že čaka on in pri njemu doma. Drži pesti, da bo vse v redu. Hvala ti za tolažbo
|
|
|
|