Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mobitelov "podatkovni bonus" 24.8.2007 16:06:12
|
|
|
|
jooly
|
Ker na novi lokaciji, kamor se selim, ni mogoče priti drugače do interneta, kot preko Mobitela (brezžično - preko kartice), me zanima, če ga kdo v tem trenutku uporablja.? Nimam namreč občutka, če vzameš nek srednji paket, kolk si sploh lahko na internetu, al je to too much drago.? Načeloma bi vzela tud tist ta drag paket (40 € mesečno), sam da slučajno ne bi blo tud to premal... Tuki gre namreč za količino prenešenih podatkov in si sploh ne predstvaljam, kako to leti dol Pa zanima me tud kakšna je hitrost prenosa? Baje da je pokritost HDSPA odlična. A je to dost?
|
|
RE: Mobitelov "podatkovni bonus" 24.8.2007 16:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem do pred 3 dnevi, ko so nam končno priklopli siol, uporabljala to kartico. Sem imela paket za starih 5 jurjev in vključenih 500 mega podatkov. Tkole za maile in forume je to čist dost, če pa kkšne filmčke ali pa veliko fotk gledaš, pa ne. Se je ful poznalo, ko sva recimo avto kupovala in je mož na avto.net fotke avtov gledal, pa ko sem si jaz trapa ogledala nek tv prispevek preko neta in to 3x, pa če sem tu na RR albume gledala in fotke nalagala... Sva ene parkrat doplačala ko kretena. Če imaš pa res pokritost HSDPA odlično, potem bo hitrost čisto zadovoljiva. Meni je redko lovil, večinoma sem imela GPRS in sem popizdevala zraven zarad počasnosti, ker res nikamor ni šlo.
|
|
|
|
RE: Mobitelov "podatkovni bonus" 25.8.2007 9:26:40
|
|
|
|
blustar
|
Jaz sem sprobala pri moji mami. Ni sicer se kupila, ker se mora spravt do Mobitelovga centra, ampak namerava. Je pa en znanc enkrat prinesu za sprobat. Men se zdi super in za njene potrebe cisto dovolj, verjetno tudi ze tamali paket (100 MB). Za poloznico na Kliku placat in sproti so se pobirali updatei antivirusa, je bilo 3 MB. Mami bo poleg tega se maile uporabljala, pa kaj malega drugje na internetu pogledala, pa kadar pridem jaz dol. Sicer pa lahko tudi sproti preverjas v tem softwaru od Huaweija, koliko podatkov se je ze preneslo. Bi pa rekla, da mali paket zate ne bo dovolj. Kot pravi Tašonka, odvisno, kaj boš delala na netu. Slikce, filmcki so veliki. Pa upam, da me misliš filmov downloadat. Signal je bil HSDPA in je hitrost res visoka 3,6 MB/s (mami je bila cist navdusena, saj je prej trajal 10 minut, da je eno poloznico placala prek klicne linije - ce je sploh prisla gor). Pokritost lahko pogledas tudi tule http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/OMobitelUMTS/Pokritost.asp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.