blustar -> RE: Mobitelov "podatkovni bonus" (25.8.2007 9:26:40)
|
Jaz sem sprobala pri moji mami. Ni sicer se kupila, ker se mora spravt do Mobitelovga centra, ampak namerava. Je pa en znanc enkrat prinesu za sprobat. Men se zdi super in za njene potrebe cisto dovolj, verjetno tudi ze tamali paket (100 MB). Za poloznico na Kliku placat in sproti so se pobirali updatei antivirusa, je bilo 3 MB. Mami bo poleg tega se maile uporabljala, pa kaj malega drugje na internetu pogledala, pa kadar pridem jaz dol. Sicer pa lahko tudi sproti preverjas v tem softwaru od Huaweija, koliko podatkov se je ze preneslo. Bi pa rekla, da mali paket zate ne bo dovolj. Kot pravi Tašonka, odvisno, kaj boš delala na netu. Slikce, filmcki so veliki. Pa upam, da me misliš filmov downloadat. Signal je bil HSDPA in je hitrost res visoka 3,6 MB/s (mami je bila cist navdusena, saj je prej trajal 10 minut, da je eno poloznico placala prek klicne linije - ce je sploh prisla gor). Pokritost lahko pogledas tudi tule http://www.mobitel.si/slo/Ponudba/GSMnarocniki/OMobitelUMTS/Pokritost.asp
|
|
|
|